God natt

Just nu hade jag mer än gärna varit på g iväg till statt... Men istället ligger jag och försöker sova eftersom jag ska upp kl 4. 05.30 bär det iväg till Tina och sedan vidare till Nora och möta upp Anna, därefter till Kallhäll på utställning. Jag ska bara ha med mig Glass-Glass som ska ställas som senior för första gången, har inte en aning om hur det kommer gå. Wish us luck. Tydligen har SVEMUS utställning på samma ställe, intressant att se även hur detta går till (möss alltså).

Jag mår så jävla bra! :) Jag befinner mig precis där jag vill vara.

God natt!

Min nya favorit

Rabih är bara så bra ;)


Boar

Igår såg Johan och jag följande: 1 älg, 4 vildsvin.
Idag såg vi: 4 älgar, 5 vildsvin.

Idag har jag varit på CV-seminarium på Uniflex, och fikat med Kim.

:)

Tisdag...

Har inte orkat uppdatera bloggen på ett litet tag. Lördagen bjöd på fest och statt, och möjligtvis lite för mycket av det goda. Ingen fara på taket, men har nog aldrig varit såhär trött. Sov i princip hela söndagen och typ halva måndagen, men nu är jag nog människa igen. Ja, trevligt var det ju på många sätt :)


Yeah.


Har ännu inte orkat diskat allt från lördagens fest... försöker dra ut på det så länge som möjligt. Men jag är nog så illa tvungen nu.

;)


Keep me searching for a heart of gold

Från igår eftermiddag tills i eftermiddags så har jag haft hundarna hos mig<3 Vi tog ett gemensamt beslut att häva soff/sängförbudet, så att det blir lite extra mys när de väl är här. Denna nya möjlighet utnyttjades till max. När vi skulle sova så satt Douglas och ylade tills jag gav med mig och lät honom ligga under täcket hos mig. Det är supermysigt när de är här :)

Idag har jag, efter att hundarna åkte hem igen, hunnit med veckans handling i spritbutiken och varit till Marieberg med Kim. Om en stund blir det IDOL.

Under soff-/sängförbud-mötet... ;)


Odåga i dess renaste form :)


Hobbe är mogen och tycker brorsan är jooooobbig :)




Dagens jakt

Gav verkligen utdelning! :) Först såg vi en räv och ett älgkadaver, sen utspelade sig följande:

Johan: "Haha titta det ser ut som ett vildsvin!"
Stannar bilen och riktar helljusen mot "stenen". Magkänslan säger att det inte är en sten, så vi glor men ingenting rör sig. Till slut vänder sig ett huvud mot oss, stenen visar sig alltså vara ett arsle tillhörande en stor galt! Detta var inte vid ett utfodringsställe kan tilläggas, utan det var precis utanför Nina i Granbergsdal. Riktigt häftigt att se en stor vildsvinsgalt på så kort avstånd, ca 7 meter, och dessutom se den springa!


SVINkul ;)


Har också hunnit med hockey i Nobelhallen ikväll. Helt sjukt spännande. Bofors låg under hela matchen mot Troja/Ljungby och det såg länge ut som att det skulle sluta med 0-2. I början av sista perioden höjs hoppet då det blir 1-2. Med 1 minut och 45 sekunder kvar av matchen tar Bofors ut målvakten och kvitterar (2-2) och matchen slutar med 4-2!! Hur osannolikt är det inte, 3 mål på i princip en och en halv minut?! Besökarna låg på lite drygt 2000 denna gång. Hockey är en mycket testosteronfylld sport, det kunde man utläsa ganska väl idag på isen.


But we like it ;)

Någon mer som har känt sig såhär nån gång (PMS-syndromet)? ;)


Meant to be

Började dagen med lite yatzy med Johan igen. Sen hängde jag med Tina till bilbesiktningen och gick med tervarna under tiden. Har också hunnit med en promenad med Linnea, vilket innebar intressanta diskussioner och slutsatser som vanligt :)

Just ja, nu har jag dragit på mig ryggskottet som jag har haft på känn ett tag. Dessbättre satte det sig uppåt i ryggen så att jag åtminstone kan gå, det är värre när det sitter neråt svanken. Men jag ska väl inte ropa hej än... Hur jag lyckades? Jag tog i så när jag skulle snyta mig ;) Det knakade till ordentligt! 


Sett under safari

Kom precis hem från safarin. Vi såg följande: ca 10 råddjur i omgångar, 2 rävar, x antal svanar samt 4 älgar. Det måste ju ändå räknas som en ganska hyfsad safari tycker jag! :)

Förkyld

Jag är superförkyld =/

Har nyss varit hos bror min och spotify:at och spöat honom i yatzy. Men nu skulle han till Kristinehamn och jobba, så jag är hemma igen. Ska städa lite innan jag ska med och kolla när mamma och hennes lag bowlar. Ikväll när Johan slutar så ska vi ta bilen ut i skogen på älgsafari igen. Igår var vi ute och körde i skogen i Lunedet och lyckades se en katt och en grävling ("en gris! -nej en grävling!"). Tyvärr inga älgar eller vildsvin igår.

Vi tar nog en annan väg idag.


So much fun

Gårdagen var den roligaste på länge! På dagen var jag iväg till Örebro och gjorde Ikea och Marieberg med Anna. Det var längesen jag fick shoppa och få lite nya kläder :) Jag blev himla nöjd med mina inköp. Och så var det givetvis roligt att snacka skit med Anna igen!

På kvällen kom Clara och Nina hit och shottade Minttu, sedan bar det av till en förfest i stan. Ungefär där slutar Ninas kväll, invirad i en filt på en balkong i drygt två timmar och sedan taxi hem med en halvt inkompetent finne, medan jag själv och Clara var på topp och drog till statt med övriga förfestare. Statt har nog knappt aldrig varit så kul som det var just igår skulle jag vilja påstå. Intressant, intressant ;)

Efteråt drar vi till Viking och köper pizza. Där fick jag äcklas av Clara som beställer en HAWAII!?? Jag har ännu inte smällt detta... Efter att ha käkat pizza och garvat åt Nina en stund hemma hos mig så däckar vi vid halv fem ungefär. Jag vaknar vid nio ihopkrupen i en tvåsitssoffa, vet knappt vart jag är och har helt glömt att Nina och Clara är där i bäddsoffan precis bredvid. Blir snabbt påminnen av Ninas "fy fan vad jag mår dåligt", varefter jag själv säger "Jag mår bra" med en röst som tillhör en tolvåring i målbrottet. Vi sjöng visst ganska ordentligt till Robin Bengtsson igår.

Vi vaknade som sagt 9 men orkade oss inte upp förrän 12.30 typ. Idag har jag mått skitbra ärligt talat, men ikväll har bihålorna typ svullnat igen och känner mig jätteförkyld. Vi får se om det sitter i.

Riktigt, riktigt rolig kväll för min del. På många sätt och vis =D


Jag var gladare än jag ser ut, var tvungen att fokusera mig ^^


Helg helg helg

Usch, har mått piss hela dagen... Tyvärr är det nog så att solariet vi brukar gå till har för starka rör för mig. Har legat hela natten i plågor ungefär, kliar ihjäl mig. Har bränt mig så jag har fått brännblåsor. Till slut på natten var jag helt febrig och yrade, och trodde jag hade blivit tokig imorse när jag kollade ut genom fönstret och det snöade! Men ja, årets första riktiga snö idag då. Hursomhelst så har jag till följd av detta varit väldigt illamående hela dagen och haft frossa. Imorgon ska detta dock vara som bortblåst, för både dagen, kvällen och natten bjuder såvitt jag vet bara på trevligheter! :)

Dagens dröm
Det blev ju inte mycket sömn natten som var, men en kortare dröm kommer jag ihåg. Räknas till kategorin mardröm. Jag går in till marsvinen och på golvet är det kaos med saker, jag ser att Honeysuckle har rymt och har parat sig med Sam. Honeysuckle ska ju som sagt inte gå i avel mer, och Sam ska aldrig gå i avel eftersom han är blind. Detta känner jag ju är en stor tragedi att det har inträffat, jag plockar upp Sam och ser att han inte har några öron kvar! Plockar därefter upp Honeysuckle och hon har ett av Sams blodiga öron i munnen. Sedan vaknar jag. Vad kan vi utläsa av denna febriga yrande dröm?

Ska sova här nu ganska snart, imorgon bär det av tidigt till Öret för att träffa Anna och göra IKEA och Marieberg.

may I call on you sometime

Sådär, då var veckans solning avklarad :)

På begäran av Kim så tänkte jag dra en "dagens dröm", istället för dagens outfit så att säga. Eller nattens dröm blir det väl egentligen, men sak samma. En framtida nisch kan hända? Eftersom Kim finner en del av mina drömmar så roliga, och inte kommer ihåg sina egna så kan jag väl bjuda på nån då och då eftersom jag nästan alltid kommer ihåg mina drömmar. Det mest speciella med mina drömmar är väl att de ofta är väldigt detaljrika och invecklade. Välkommen att analysera...

Dagens dröm
Jag har en tid att passa till transcom, Karlskogas stora callcenter för er som inte vet. Jag är väldigt stressad för jag vill verkligen bli telefonförsäljare (?!) och vill inte sabba för mig själv. När jag kommer fram till byggnaden så vet jag direkt att det är vissa "hinder" jag måste klara av för att komma fram till det avtalade mötet och man får inte vara sen. Först visar det sig att det är en stor "snurrtrappa", a'la jätte, som jag bokstavligt talat måste klättra uppför. Det här känns ju hur jobbigt som helst men jag måste bara klara av det för att nå min dröm. När jag kommer fram så är det en stor plattform med små grupper av folk lite här och var och ett guldaktigt sken. Jag ligger på marken för att jag är så trött efter att ha klättrat, men inser att det är ett hinder till som jag måste klara av. Plattformen som vi står på är rund och snurrar sakta runt. Står man på kanten och tittar ner så är det en avgrund. Då ser jag en bajjamajja ungefär två meter ut från plattformen som hänger i några enstaka vajrar, dit måste jag hoppa. Jag känner mig helt förtvivlad eftersom jag är extremt höjdrädd, men nånting säger i mitt huvud att jag MÅSTE. Så jag hoppar, och jag klarar mig över. Väl över så ligger jag på golvet och gråter av adrenalinkicken, och tänker väldigt argt att "det är ju helt omöjligt att klara av ett sånt här jobb om man ska gå igenom det här varje gång man ska på toa, och att det alltid finns risk att vajrarna går av, och varför ska just jag behöva hoppa??". Sedan är helt plötsligt en manlig bekant där, och säger till mig att jag inte får visa någon av de andra telefonförsäljarna att jag tog illa vid mig/blev rädd. Annars kan han inte anställa mig. Jag reser mig upp, "skakar av" mig den obehagliga upplevelsen och den manliga bekanta säger att han givetvis ska anställa mig. Därefter hoppar jag lätt över till plattformen igen, sedan vaknar jag och känner mig jävligt nöjd (dvs tills jag inser att jag fortfarande är arbetslös).

Welcome inside my complicated mind ;)


Ingen rubrik

38 27 72 367226628 385
372 28 4358383




Nu blir det solning med Kim.

Blommor

Idag har jag ägnat mig åt att plantera om alla rotade sticklingar som jag inte hade tagit mig an än. Har dessutom arrangerat plantorna lite, gjort bågar till dem som behöver sättas upp osv. Jag har även möblerat om i fönstret för att försöka få plats till så många plantor som möjligt... Men det är otroligt fullt, så jag har fått ställa en brudkista vid sidan om fönstret som får agera blombord. Nu pratar vi vardagsrummet alltså, och olika varianter av hoyan som jag är alltför fäst vid. 17 plantor huserar i fönstret, nu snackar vi krukor alltså. På brudkistan står 9 krukor som dessvärre inte får plats i fönstret. Har väl nämnt förut att köket är orkideéfönstret kanske, och sovrummet lite "random". Hoya tsangii har blommat konstant i typ ett halvår, och hela lägenheten luktar smörkola när nya blommor kommer. Blir inga bilder på blommorna idag dock.




Honeysuckle är den mest underbara lilla varelsen som finns, dock är hon en rejäl bit på nästan 1,5 kilo. Hon kommer från ett stort "stall" i England, men ödet förde henne till mig ;) Meningen var att hon skulle gå i avel hos mig, men jag pensionerade henne ganska omgående för att jag blev så fäst vid henne <3 Det skulle inte vara samma sak att gå in till grisarna om man inte såg hennes lilla haka i luften och munnen som öppnades och skrek på matte som är långsam med maten. Jag är givetvis mycket fäst vid alla mina grisar, men det är något  extra speciellt med denna dam.


Tycker om att mysa i mitt hår, hon klättrar gärna upp och börjar med att knuffa upp min haka (ni vet kanske hur marsvin gör om man t.ex lägger handen på huvudet på dem, knuffar hårt uppåt), sedan ska hon "gömma" sig i håret och jag får hålla mig för skratt eftersom jag är väldigt kittlig vid öronen :)


I'll set your truck to flames and watch it blow up, blow up


Fuck all those kisses, they didn't mean jack


Green Day

Jag vet inte hur jag ska kunna berätta om gårdagen, och samtidigt göra den rättvisa. 17.30 stod Johan och jag redo i kö, i spöregn, utanför Globen i väntan på Green Day. En halvtimme senare öppnades dörrarna och dyblöta får vi komma in. 19.00 lyssnar vi på förbandet Prima Donna som var helt okej, vid 19.30 reflekterar vi över alla ”fjortisemos” som gråter framme vid scenen och vi halvflinar lite. En halvtimme senare när introt börjar sitter vi själva där rörda när Green Day äntrar scenen, det var jävligt stort alltså. Sittplatser trodde vi ju att vi hade, men Billie Joe beordrade ALLA att ställa sig upp det första han gjorde, och där fick jag stå de kommande 2,5 timmarna – inte mig emot. Redan under andra låten springer Billie Joe upp på läktaren bland publiken, galet! Pyrotekniken värmde Globen, eld och bomber. Billie Joe tar upp folk ur publiken som beordras göra stagedives, de får ta över och sjunga, en ”stackars” kille blev frälst i äkta amerikansk pastor-stil. Glitterkanoner, t-shirtar som sköts ur tryckgevär, konfetti, toalettpapper, vattengevär. Boulevard of Broken Dreams, hela Globen bröt ut i allsång. Inte en sittplats var tom, inte en ståplats var ledig. En salig blandning mellan nytt och gammalt, Basket Case gav en tripp till memory lane. Green Day öppnar med 21st Century Breakdown och Billie Joe avslutar konserten ensam med Last night on Earth och Good Riddance (Time of your Life). Jag är rätt säker på att detta var mitt livs höjdpunkt, när vi gick ut var vi nästan helt mållösa. När jag väl fann ord så sa jag till Johan att ”våra liv kommer aldrig mer bli desamma”. Han höll med. Det går inte att beskriva rättvist vilka genier de är, och hur jävla bra de lyfter publiken! Ett minne för livet. ”Förbannat befriande, Green Day”, skriver Aftonbladet idag och ger dem ++++.






Typ det bästa jag varit med om


Dagens loppisrunda!

Vem hade kunnat tro att det var så roligt med loppis? Inte jag i alla fall :) Hittade det jag önskade mig, dvs amplar, och mer därtill! Två amplar (10 kr/st), fyra krukor (5 kr/st), en piedestal (40 kr, skitbra att kamma marsvin på!! Marsvinet på plattan högst upp och kammar m.m på plattan längst ner, perfekt), pocketbok (10 kr), plastbyttor (5 kr/st, ännu en genial marsvinsidé), korg (5 kr, ska agera hus åt mössen) samt muggtermos (5 kr). 115 kr allt som allt, jag var löjligt nöjd efteråt.

Imorgon bär det av med familjen till hufvudstaden, eftersom jag och Johan ska på Green Day i Globen. Vi beräknar vara hemma seeeent på natten eftersom vi inte kommer iväg från Globen förrän närmare midnatt, och därför ska SNÄLLA superallergiska Kim vara hem till mig en sväng och mata mina älsklingar. Tack tack tack.


Nattinatt

Nu hoppas jag att jag kan få somna utan problem, ska upp vid halv åtta och sedan iväg på loppisrunda med Tina. Hoppas på att hitta billiga krukor/amplar. Ikväll har jag varit duktig och spikat själv på min bokhyllebur som gick sönder i flytten in till sovrummet... Får se hur länge det håller. En egen hammare har jag numera införskaffat åtminstone (35 kr ÖoB). Hör och häpna så har jag även köpt en kaffebryggare idag... De sista två veckorna på jobbet i somras fick jag ju som bekant spendera som en levande död ungefär, och det var då jag började dricka kaffe för att fungera. Vuxenpoäng till mig som numera kan känna "fan vad gött det vore med en kaffe" ;) 149 spänn, som hittat på ÖoB. Den duger gott och väl till mig.

Idol bjöd ikväll på ännu en rysare, som slutade relativt bra då Eddie fick stanna kvar. Tyckte dock att Camilla kunde ha åkt istället för Karolina. Bland tjejerna är Reza min favvo, och när det gäller killarna så tycker jag att alla verkligen är skitbra. Speciellt Calle och Erik om jag måste välja.

By the way. Vad dåliga de flesta av er är på att kommentera ^^

Natt!

MM

Idag kom MM (MarsvinsMagazinet) på posten. En höjdpunkt varannan månad för oss nördar :) Framsidan denna gång var lite speciell, en tjej med ett marsvin. Tjejen verkade väldigt bekant på något sätt, men inte i detta sammanhang. Men det är ju hon som spelar Eva från Adam&Eva :) Hon hade bjudit in representanter från SMF, och marsvin, till galapremiären av G-Force i Stockholm. Kul!



http://www.imargoscavies.se/Bilder/Galan/index.html

Tryck på länken så kan ni se bilder från galapremiären :) Bl. a kan man se Blondinbella, Linda Rosing, Mi Ridell och Nanne Grönwall hälsa på marsvinen. Lite roligt sådär.

Nu blir det promenad. 


Storm

Idag har jag varit duktig och har dammsugit, torkat golv, tvättat och städat lite burar. Dessutom behövde jag handla och bestämde mig för en promenad till Konsum Bråten, det ni. Ikväll har jag kollat på Bonde söker Fru, och agerat chaufför till/från hockeyn.

Ska nog sova ganska snart... Imorgon ska jag hälsa på Tina och marsvinen. 


Happy day

Vovvarna och jag hade en helmysig dag. Var ute två timmar på förmiddagen och gick, och drygt en timme på eftermiddagen för sedan började det regna. Innan de skulle bli hämtade så låg de och sov så djupt bredvid mig i soffan, själv halvsov jag. Det var så mysigt, och det var inget roligt alls att de var tvungna att åka hem igen, hoppas de kommer tillbaka snart igen <3

Jag vill ha min egna björn en vacker dag :)




Hoppar mot kameran


Morgonmys

Nu är mina sötnosar här :) Det var inte utan en och annan tår när vi blev ensamma. Vi har inte setts sen i juli. Det var nog en kombination av att bli jätteglad att se dem, och att de har förändrats så sen sist. Valpen Douglas har blivit stor och Hobbe ännu grövre. Nu har jag dock skärpt till mig så vi har hunnit med lite soffmys här också :)

Om ett tag ska vi ge oss ut i kylan, sedan ska vi även gå förbi Kim och hämta mitt batteri till systemkameran så det blir lite kort på vovvarna idag.

Oh happy day :)

Känslokaos

Mindre bra start på dagen... Muren föll en stund och jag kan aldrig uttrycka mig som jag vill. Ibland blir det bara fel, men jag är inte skyldig några förklaringar, och jag vill inte framstå som svag. Ibland är man dock inte så stark som man vill vara. Kaos, ilska, glädje, sorg, likgiltighet, förtvivlan, hopp, funderingar, ångest, rädsla, känslor, dimma, klarhet. Känslokaos.

 

Lite solning piggar nog upp även denna dag. Imorgon kommer äntligen mina älskade hundar hit <3





Tusen år äldre.


True Blood


two months since you walked out the door

1. Tre namn jag lyssnar till:

Det är bara Maria som gäller för det mesta

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Min empatiska förmåga

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Kraven jag har på mig själv

4. Detta är jag rädd för:

Situationer där jag blir värderad, och att något ska hända de människor som står mig nära

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Oj… glada stunder, lugn och ro, frisk luft

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Sjunga, gå fort och äta kött

7. Detta tycker jag om att göra:

Spendera tid med mina djur, vara ute och fotografera, baka, greja med växter, kolla på film/serier

8. Detta vill jag göra just nu:

Bli trött och sova gott

9. Bästa känslan:

När man är så nöjd att det inte är så mycket som man saknar i livet

10. Värsta känslan:

Hopplöshet, ovisshet, att inte ha kontroll över sitt eget ”öde”

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Självförtroende, empati, passion, engagemang, stabilitet, trygghet, djup

12. Är jag kär just nu?

Nej

13. Jag vill gifta mig…

Nej

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Bo på landet, resa och bilda familj

15. Min käraste ägodel:

Förutsatt att djuren inte ses som ägodelar, så har jag många smycken bl.a med affektionsvärde

16. Något jag vill ha i present:

Det vet jag inte

17. Detta har jag på mig just nu:

Svart långärmad tunika och svarta tajts

18. Favoritkläder:

Klänning

19. Favoritdjur:

Hund och marsvin

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

Mycket/lite av varje beroende på

21. Favoritlåtar just nu:

Många

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

Roligast: Svenska, tråkigast: Matte

23. Stjärntecken:

Fisk

24. En bok jag älskar:

Törnfåglarna

25. En film jag älskar:

Twilight

26. Tv-program jag gillar:

True Blood, Gossip Girl, Desperate Housewives, Family Guy, Simpsons

27. Favoritdoft:

Paris Hilton – Can Can

28. Detta äter jag gärna:

Vegetariskt

29. Dricker helst:

Vatten eller Cola light i nyktert tillstånd, och öl eller vin i onyktert tillstånd ;)

30. Favoritgodis:

Choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Inget specifikt för tillfället

32. Färg på mina ögon

Ljusblå

33. Min längd:

1.70

34. Jag tror på:

Att det blir vad man gör det till

35. Jag spelar:

Nintendo Wii

36. Person jag beundrar:

Får dra till med mamma här

37. Så här bor jag:

I en lägenhet, två rum och kök

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

0

39. Det här tänder mig:

Tänder och tänder… En viss typ av blick, och måste nog säga manlighet. Fri tolkning, orkar inte definiera.

40. Det här gör mig avtänd:

-

41. Favoritfärg:

Rosa :)

42. Favoritcitat:

Har inget favoritcitat

43. En hemlighet jag vet:

En hemlis är en hemlis, eller hur?

44. Bästa present jag fått:

Bl.a ett bismarck-armband

45. Senast köpta skiva:

Det var länge sen… Ted Gärdestad?

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

Ansiktet

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Det mesta går att jobba med…

48. Udda förmåga/egenskap:

Kan slå knut på en sån där körsbärsgrej med tungan

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

En hund

50. Vad lyssnar du på just nu?

Inget

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Har varit på höstmarknad och fikat med Clara och varit med hem till henne och kollat på kattungar

52. Var är dina föräldrar födda?

Göteborg och… Rockesholm (eller??)

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Firefox

54. Vilken är din favoritrestaurang?

Rocks

55. När badade du i en pool senast?

Det kommer jag inte ens ihåg

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Japp

57. Hur många barn vill du ha?

3

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Tycker inte illa om någon, även om jag har mer eller mindre svårt för en del

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Nej

60. Vad har du för TV-kanaler?

De vanliga och 8 favoriter

61. Har du åkt moped någon gång?

Givetvis, gamla puchen

62. Har du busringt någon gång?

Ja

63. Har du fått felparkeringsböter?

Nej

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

Aldrig i livet

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Helsingfors

66. Har du en egen trädgård?

Nope

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

Simpsons och Family Guy

68. Kan du alla orden i nationalsången?

Det kan jag nog bara jag anstränger mig

69. Badkar eller duschkabin?

Helst båda, men annars duschkabin

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Twilight

71. Favoritpizza?

Marguerita

72. Chips eller popcorn?

Chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?

Har jag någonsin läppstift så går det gärna lite åt det rosa hållet, men ändå naturligt.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Vad är detta för nymodigheter?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Haha, nej jag har inte blivit upptäckt än ;)

76. Apelsin- eller äppeljuice?

Apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

Kim och Phuong, jag åt fetaostsallad

78. Favoritchoklad?

Mörk

79. När röstade du senast?

Senaste valet

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

Igår

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Japp, Bästa Klippta Långhår på Svenska Marsvinsföreningens SM 2009

82. Är du bra på matlagning?

Helt okej, men bäst på att baka

83. Klarar du att tanka själv?

Antagligen inte

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

Nej

85. Pepsi eller Coca Cola?

Cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Nja, bara arbetskläder

87. Vad var det senaste du handlade?

Marknadsgodis

88. Har du kräkts offentligt?

Nej

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Idag tar jag mångmiljardär, för jag vet inte vad den sanna kärleken är. Pengar har jag dock hört talats om, och det ska tydligen vara helt okej

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

Absolut

91. Har du ringt något betalnummer?

Nej

92. Kan man vara vän med sitt ex?

Det återstår att se. KAN, kan man säkert.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Släkting

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

Det tror jag?

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

Inget

96. Vad har du i din väska?

Plånbok, mobil, nycklar, spegel, läppglans, lypsyl, penna, almanacka

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

Nattar djuren

98. Vad är du tacksam för idag?

Framtidstron

99. Var hittade du den här listan?

Google

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

Ni som känner er manade :)


Regn

Först och främst så måste jag uttrycka min stora besvikelse över svenska folket som gjorde att Jon åkte ur IDOL igår kväll. SKANDAL. I say no more.

Dagen har spenderats på höstmarknaden med Clara, i regnet. Marken var liten och det enda vi köpte var marknadsgodis, sedan satt vi oss på Kulan och tog varsin latte (chai latte för min del). Följde därefter med henne ut på landet för att kolla på de nyfödda kattungarna :) Eftersom jag vet hur jag blir så bad jag Clara innan att påminna mig om att jag inte ska ha nån när vi väl sitter där. Och som förutspått:  "jag vill ha den, och den, och den, jag tar med hela korgen". Nej, det gjorde jag ju givetvis inte, men de var himla söta.

Fick daglig dos av vovve också eftersom jag fick mysa lite med Nellie :) Jag blir ju nästan sjuk av att inte få umgås med dessa fyrfota vänner så ofta som jag vill.


En dag utan plattången






...

*suckar djupt*
Ännu en gång detta lovande som leder till svek. Jag är icke förvånad.

Förutom detta så har jag varit glad idag för nästa vecka ska jag få vara hundvakt åt mina favoritgossar <3 Som jag har saknat er Hobbe och Douglas. Speciellt Hobbe har jag tänkt på mycket på sistone, och undrat hur han har mått sen han skadade tassen. Det gjorde ont i hjärtat att höra att du hade skadat dig.

Idag har jag tagit en långpromenad i det kalla höstvädret. Hämtat ut Green Day-biljetterna och bakat foccaccia (stavning??) med tomater, basilika och feta. Släng dig i väggen Kimpa ;)


Älskade vännen :)


RSS 2.0