Resumé 2008

20 februari fyllde jag 20 år, och fick därmed börja köpa mitt eget dricka på systemet.

26 februari blev officiellt den värsta dagen i mitt liv då vår älskade Ludde dog drygt 15 år gammal. Det tog x antal veckor innan man ens blev människa igen.


1 april fick Eric börja jobba på Eurenco.

12 april var jag på marsvinsutställning i Julita, och samma dag flyttade Snöboll och Bison hem till oss.

5 april var min B-uppsats i medie- och kommunikationsvetenskap klar och jag hade examination.

10 juni hade Eric och jag varit förlovade i 3 år.

14 juni var vi ett gäng som åkte till Stockholm för att gå på Where the Action is! Vi sov två nätter i Södertälje.



16 juni och drygt 9 veckor framåt jobbade jag på Cambrex ekonomiavdelning.

12 juli fyllde Eric 20 år!

13 juli
var jag marsvins-SM i Eskilstuna.

18-20 juli var vi iväg på den årliga Helsingforskryssningen ;)



26 juli spelade Smash my amp på Kristinehamnskalaset.



9 augusti var den stora dagen som Magnus & Helena gifte sig.



12 augusti dog älskade Sanna.



23 augusti var mamma och jag på pudelutställning i Lunedet.



27 september var jag på marsvinsutställning i Lillhärad.

1 oktober fick vi nycklarna till nya lägenheten!

4 november flyttade Ängla hit.

10 december firade Eric och jag 4 år tillsammans <3

11 december var mamma och jag på Peter Jöbacks julkonsert i Örebro.



13 december var det marsvinsutställning i Västerås och Pewter följde med hem.



2008 kommer jag se tillbaka på som ett år med mycket sorg och saknad. Men även som det år då jag har hittat ett intresse som jag verkligen uppskattar. Dessutom har vi flyttat till en lägenhet som vi båda tycker är skitbra. Det har varit mycket hårt slit med plugget och inte mycket ledigt då man har varit just ledig. Året har såklart även varit mycket roligt, men Luddes död uppväger tyvärr det mesta. Jag hoppas att 2009 kommer bli bättre.

Gott nytt år allihopa! :)




Julafton 2008

En bra jul :) Hade inte önskat mig något speciellt men fick väldigt många bra saker! Det enda som var trist var ju att det blev första julen utan Ludde. Det saknades någon som försökte sno godis, öppna andras paket osv. Jag har i alla fall fått såna där jättebekväma Scholl skor som jag "bor" i nu :) Och en mixer så jag har spenderat de senaste dagarna med att experimentera med smoothies, gott! Av Eric fick jag ett jättefint armband och typ en ljusstake som man ska ha på väggen, också jättefin men svårt att beskriva så jag får ta ett kort på den sen när den kommer upp på väggen :)

Ikväll ska vi på någon spelning på Melkers. Ska läsa min husgud Cesars bok nu en stund, sedan ska vi handla och vid 20 kommer Niklas och Linnea hit. Kanske hinner skriva lite mer till min hemsida också :) Blir release snart ;) hehe

Ett julkort


Vad har jag gjort?



Jag är definitivt "snyggare" som blond. Får se om jag kan lära mig att leva med detta, så får jag göra en comeback när jag har råd att underhålla mitt älskade blonda hår. Mitt naturliga hår är väldigt mörkt och växer typ en halv dm i månaden, vilket leder till ful utväxt snabbt på blont hår. Kände mig helt apatisk igår kväll, men nu känner jag väl att det funkar. Måste bara lägga en brun färg över detta röda.
Vad tycker ni? Ljug helst ;)

Ett stort steg

Jag har ikväll tagit ett av mitt livs svåraste beslut, ett mycket stort steg.
Jag har lämnat en mycket kär vän, vi har haft mycket roligt ihop. Adjö mitt blonda hår, vi ses nog igen i framtiden.
Bild kommer.

Feltolkning?

Verkar som att flera stycken har uppfattat det som att Eric och jag har bråkat om marsvinen? Så är inte fallet, ni får nog läsa mitt inlägg igen :)

Grattis mamma! :)

Idag (igår) fyller min mamma år. Jag ska vara snäll och inte skriva ut siffran, men hon har ett år tillgodo som hon säger eftersom hon hade räknat fel på ett år ;) Det är ju inte helt fel. Eric och jag gick dit ikväll och åt pizza med familjen, födelsedagspizza istället för födelsedagstårta. Hon fick Christina Aguileras nya parfym Inspire (?) och en förpackning med 5 småflaskor Blossaglögg (03-07), vilket verkade vara uppskattat, av mig Johan och Eric.

Har haft vännen Hobbe här idag, och han ska stanna tills imorgon. Sååå mysigt med vovve :) Och mysigt att höra på hans snarkande och marsvinens kuttrande nu. Imorgon fyller Anne-Lenh år (jämnt) så då ska vi på kalas också. Ikväll har jag hunnit med att göra ischoklad också, hade i apelsinskal för omväxling och hoppas på att det blir gott. Tänkte hinna baka åtminstone pepparkakor imorgon innan festen, får se om jag hinner något mer. Clara och jag tänkte ta en promenad med vovvarna också :) Hoppas, de tyckte ju så mycket om varandra senast ^^

Just ja, för första gången i mitt liv så har kuggat på en OMTENTA. Jag hade pluggat och pluggat och pluggat. Kände mig rätt säker. Hade sovit endast 1 timme men kände mig ändå rätt okej. Får ut tentan, och varenda fråga som jag INTE har pluggat på finns där. Allt som jag uppfattade som "mindre" viktigt. Svarade på det jag kunde, vilket jag ångrade senare eftersom det bara var pinsamt. Efter en halvtimme (!) kunde jag inget mer och satt därefter i en halvtimme och stirrade på klockan som gick sååååååå sakta. Direkt den slog 9 gick jag. Åkte hem, fick gå hem från busstationen (trött som jag var). Kom hem och var helskakig, åt lunch, däckade på soffan och sov i 2-3 timmar och missade Days (buhu!). Ingen bra dag med andra ord.

Nej, om man skulle försöka sova. Dumma Eric som ska jobba på helger, känns ju inte som helg för mig heller då. Imorgon ska ni få se bild på vår julgran :)


Erbjudande om bur i Degerfors

Har redan fått ett bra erbjudande på annonsen jag la upp på citytorget. En svinbillig, begagnad bur (precis vad jag ville ha!) i Degerfors. Pewter har bott i en såå liten bur sedan i lördags kväll. Men nu så blir det lite mer space. Om några månader ska han ju bo ihop med Ängla x antal veckor och sedan ska jag bygga ett större burskåp istället så att det blir lite mer ordning i hallen. Därav sökte jag en billig bur eftersom jag inte kommer ha så mycket användning för den sen. Tråkigt nog hade säljarens marsvin dött igår. Men hon var trevlig och det är ju alltid bra när man ska köpa något. Undrar ifall det var ett till sådant fall av okunskap... folk vet helt enkelt inte att det är lag på att marsvin ska ha minst en artfrände. Jag blir ledsen när jag tänker på hur många smågrisar som får bo själva hela livet. Folk vet generellt mycket lite om marsvin och hur man bäst tar hand om dem, sämst är om man lyssnar på det djuraffärerna säger.

Någon som har något förslag på vad Pewter kan ha för smeknamn? Det är liksom...inte så fint. Förslag!

Ska jag eller ska jag inte...

...våga mig på att färga håret mörkt hemma? Det är frågan.

Går det åt helvete så måste väl åtminstone någon frisör i Karlskoga ha en akuttid ganska snabbt? Hmm.. Tänkte färga brunt men lite åt det röda hållet. För det har jag fattat i alla fall, att är man blond så måste man färga med en brun färg med rött i, annars kan det bli grönt. Och det vill vi ju inte.

Undrar om färgen över huvud taget kommer ta på mitt hår? Det börjar bli dags att färga, och blekning känns inte riktigt aktuellt just nu i och med att håret inte är i så bra skick efter all blekningmisshandel. Det börjar gå av på vissa ställen!

Vad tror ni?

Missförstånd

Tänk vad man kan missförstå saker över internet ;) Jag kanske borde börja läsa Blondinbellas blogg igen, har inte blivit på ett tag nu, eller vad säger du Kim? ;)

sorry


Ge mig choklad.

Bara för att vi inte har någon bil idag så får jag jordens chokladbegär. Perfekt.

Idag har julkorten skickats iväg. Jag har gjort de flesta själv, bara några som inte blev egengjorda. Fan om ni slänger dem, det är ram och hedersplatsen som gäller. Don't forget ;)

Hur nöjd är jag inte på en skala?

Dels så är Ängla en himla snygg och übertrevlig hona, för att inte tala om Pewter som är så snygg att jag bara blir glad av att se honom :) Inte för att han (som Tina uttryckte sig) är "wow!" för tillfället, men silveragoutin är ju hur snygg som helst. Och dessutom tror jag att han kanske blommar ut så småningom. Jag ska i vilket fall ge honom en chans. Han har väldigt fin pälskvalitet, och peruanen har visat sig vara en mycket trevlig ny erfarenhet.

3 januari bär det iväg till Kista (Stockholm) och husdjursmässa! Då hålls även en dubbelutställning som jag har anmält Ängla till, och i mina drömmar ser jag framför mig hur hon får cert hos båda domarna och blir champion. Visioner är väl alltid bra, men man ska väl inte hoppas för mycket heller ;) Pewter får vänta tills nästa utställning eftersom det bara är utställning för seniorer denna dag.. och han är ju fortfarande junior då.

Jag kommer ägna mig åt marsvin, så alla som har något emot det kan ju åtminstone låtsas tycka det är roligt att jag äntligen har hittat något som jag verkligen tycker är roligt. Erics och mina gemensamma kelgrisar bor i vardagsrummet, och de marsvin som jag har till utställning (och inom snar framtid avel) bor i hallen. Så länge jag har dem där så stör det inte Eric ett dugg. Fattar inte varför det skulle vara något problem om vad han tycker, jag skaffar ju inte marsvin utan att kolla med honom först att allt är okej? Så nu är det utrett. Djur är (i stort sett) min allra största lycka i livet, ungefär på samma sätt som att musik är Erics. Man kan ju istället vara glad över att den andre har något intresse som han/hon verkligen tycker om. Har inte vi problem med det så behöver ju inte någon annan ha det heller :) Några dagens visdomsord, en förklaring om någon inte har förstått hur det ligger till :)


Utställningsresultat från Västerås!

Denna utställning var riktigt rolig, och slutade med väldigt bra resultat! Vi blev även bjudna på Luciatåg dagen till ära :)

Heartbreaks Rainheart (aka Snöboll) ställdes i Pet. Han fick 91 p och blev 4/6 i sin klass. Höjning med två poäng sedan förra gången.

Heartbreaks Loveheart (aka Frodo) ställdes i klippt långhår, poänglöst för engelsk domare. Han blev Bästa Klippta Långhår 2, vilket resulterade i en vacker rosett :)

Heartbreaks Heart Of Angel (aka Ängla) ställdes i ras som junior. Hon fick 90 p och cert!=D Hon fick gå upp i BISjr-finalen men fick ingen placering (hennes kullsyster blev dock BISjr). I uppfödargrupp ställdes Ängla med kullsyster och halvsyster och de tre blev Bästa Uppfödargrupp. Hennes halvsyster slutade som BIS7.

Dessutom så hade jag några dagar innan utställningen läst på Tomas Halld'ns blogg att en peruanhane i silveragouti/white (!!) skulle vara till salu på utställningen. Bestämde mig för att inte kontakta honom innan eftersom det dels var en peruan, och dels en hane. Men på utställningen tittade Tina på den lille killen och jag stod helt förtrollad bredvid. Saker och ting ledde till att jag bestämde mig för att om jag inte köper honom så kommer jag ångra mig så fort vi åker hem. Så nu sitter jag här med min peruanhane ;) Han ska bli min blivande avelshane, efter utställningskarriären. Han heter Rospiggens Pewter och ställdes igår med 87 p som junior i ras.

Bjuder på lite kassa bilder...


Heartbreaks Heart of Angel på domarbordet


Heartbreaks Loveheart med rosett


Heartbreaks Rainheart


Rospiggens Pewter


Sjukt vacker färg, jag älskar silveragouti

Peter Jöback, Julkonsert 2008

Oj oj oj, vad bra. Mina hårsäckar kommer nog inte bli desamma efter 2 timmars gåshud igår kväll :) Peter Jöback är ju helt otrolig, jag satt helt förtrollad hela konserten, och det är ju inte något dåligt att mannen är väldigt vacker att titta på också. Inte snygg - vacker.

Mamma och jag åt på Indigo i Örebro innan, alltså tapas. Det har varken hon eller jag ätit förut, så vi frågade servitören hur många det var rimligt att beställa. Han tyckte 3 var, och det lät ju bra. När de kom ut med vår mat så kändes det som att hela restaurangen tystnade och alla kollade när de kom med tallrik efter tallrik så det knappt fick plats på bordet. Till slut var mamma och jag tvungna att börja asgarva och fick medhåll från de närmaste borden ;) Vi hade nog kunnat ta med resten av släkten också, haha. Det var hursomhelst hur gött som helst och man behövde ju inte gå därifrån hungrig direkt, det var hur mycket mat som helst! Jag trodde tapas var jättesmå ^^


tapas


Peter Jöback


Marias Sång


Stilla Natt

I am stunned

Har fått en present av Eric nu och det var ett halsband med ett hjärta! Wow :) Det var oväntat, men så välkommet =D Nu står han och lagar god mat också, vilken lyx. Behövs lite mysigt inför morgondagens tenta, som jag redan har gett upp hoppet om. Men imorgon kväll ska mamma och jag till Örebro och äta tapas och sen se Peter Jöback på Conventum Arena. Då kanske jag blir på bättre humör :)

Nästa termin ska jag läsa MKV C, och Anna och jag ska skriva uppsatsen tillsammans har vi tänkt ^^

Idag fyller vi 4 år <3

Idag har Eric och jag varit tillsammans i hela 4 år :) Jag har köpt en liten present till honom som han ska få senare, eller två rättare sagt, eller tre beroende på hur man ser på det :P Får se om jag får något =D Han skulle förbi stan efter jobbet iaf ;) Sent ute i år, jag köpte min lilla present igår! Well, nu ska jag plugga till tentan en stund....


X

FÖRHÅLLANDE 

[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få

[x] Du är kär nu

[x] Du har sårat nån så de börjat gråta

[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta

[x] Du har haft ett förhållande som varade över tre månader

[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader

[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år


ÄRLIGHET[

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smygit ut utan lov.

[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[ ] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.

[/] Jag dricker mig berusad minst en en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller

[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[ ] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.

[x] Jag är rädd för att dö

[ ] Jag hatar begravningar.

[ ] Jag har sett någon dö.

[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[x] Jag ser på nyheterna.

[x] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.

[ ] Jag sjunger i duschen

[ ] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[x] Jag är petig med grammatik.

[ ] Jag är en sportfanatiker.

[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[x] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.

[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.

[ ] Jag vet hur man skjuter.

[x] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] Jag är bra på matematik

[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet

[x] Jag är väldigt kittlig.

[x] Jag älskar mörk choklad.

[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv


HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom

[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE

[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.

[ ] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland

[ ] Jag har varit i Kina.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.

[ ] Jag har varit i Asien.

[ ] Jag har varit i mer än 10 länder


EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[x] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[x] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har medverkat i en teater.

[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.

[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[ ] Jag har ätit sushi.

[x] Jag har åkt snowboard.


UTSEENDE

[ ]Jag är kortare än 170cm.

[/] Jag tycker att jag är ful.

[ ] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag har glasögon/linser.

[x] Jag skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis 

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[x] Jag har en piercing.

[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[ ] Jag har fräknar


FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[x] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.

[x] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[/] Jag har stulit någonting från min skola


Frågan är...

...Vad tänkte jag egentligen när jag valde litteraturvetenskap? Att jag inte ville ha något liv? Ännu mer studieångest? Alltså jag har inte gjort annat än läst de senaste veckorna, men jag kan inte svara på en enda fråga på exempeltentorna...och min tenta är på torsdag! Vad ska jag göra? Lite sent att hoppa av kursen liksom. Kan det ske något slags mirakel som tar mig igenom detta? Snälla?

Hinner knappt förbereda marsvinen inför utställningen heller... Har bara fredag på mig (!). Fuck.

Okej, nu måste jag fortsätta plugga. Är hungrig också. Får vänta tills Eric kommer hem och kan laga mat... Jag har inte ens tid till det :P

Idag är det lördag

Från det att jag vaknade så längtade jag tills det skulle bli mörkt igen så man slapp se all tråkig slask utanför. Men nu känns det juligt igen :) Vi ska snart åka till Kronhallen och ta veckohandlingen. Igår hittade jag noll julklappar på marieberg och IKEA, tänkte gå på stan imorgon när det är julskyltning... kanske hittar något då.

Ikväll ska jag fortsätta pyssla med mina julkort. Dom blir otroligt snygga måste jag säga, och ja, jag gör egna i år (so you better save them!). Endast Phuong vet hur de ser ut. Sedan ska jag och Eric göra såna där apelsiner med kryddnejlikor i, tilläggas kan att han gör det för min skull ;) Jag älskar julen, alltså vet han att han måste spela med i alla mina roliga idéer, hehe. Senare vid 22 är det Beck som gäller.

Igår blev jag otroligt upprörd över att Robin åkte ur Idol. Jag orkar inte lyssna på präktiga Alice mer. Det spelar iofs inte så stor roll eftersom det inte kan sluta på något annat sätt än att Kevin vinner. Jag tror nog att Robin klarar sig ändå.

Kärleksmums och IKEA

Vaknade strax före åtta imorse och var tvungen att gå upp eftersom några killar skulle komma och fixa balkongen (dom kom iofs inte förrän vid 11-tiden med ett glatt "god morgon!", jo tack...). Halv sex imorse hade jag precis somnat efter att ha legat sedan strax innan tolv och enbart stirrat in i väggen, och då skulle Eric upp till jobbet så då fick jag vakna igen... fick ju i alla fall två timmar efter det ;) Det måste finnas nånting att göra mot mina sömnproblem, it's killing me!

Men när man går upp tidigt dagar man är ledig så får man faktiskt en himla massa gjort också. Jag satt först i några timmar och pluggade samtidigt som jag kollade på en intervju med Robert Downey Jr som var på tv, sedan såg jag en film medan jag pluggade (Underbara Älskade). Det gick faktiskt att plugga samtidigt av någon anledning. Och nu så har jag bakat kärleksmums till Eric, han kan äta en hel plåt såna själv. Fattar inte, han är ju inte så förtjust i godis annars... och inte jag heller ;)

Nu är Eric och äter julbord med sin avdelning på jobbet, jag ska hoppa in i duschen och sedan ska vi åka till Marieberg och IKEA. Behöver göra lite inköp på IKEA och dessutom tänkte vi försöka klara av de flesta julklappar idag. Får se hur det går.

Nu är det nästan bara en vecka kvar till utställningen i Västerås! Yaay :) Undrar så hur det kommer gå för Ängla nu när det är första gången som jag ska ställa i ras. Jag kommer antagligen ta illa upp om jag får dålig kritik så som jag har kämpat. Så till veckan blir det lite badning, kloklippning, öronrensning, klofilning (på Snöboll) och övrigt underhåll för hela slanten. Dock är det bara Snöboll kvar som inte har badat, när man ställer i Pet så badar man helst dagen innan så att dom är så rena som möjligt. Till klippt långhår och ras är det ca 3 veckor innan som gäller så pälsen inte är torr, basically. Det fick jag kritik på förra gången i klippt. Men då vart det ju lite panik också så jag bara hade en vecka på mig att förbereda... Jag ska sluta skriva nu :) Tjaaat.


Yes yes yes! =D

Jag klarade omtentan! Jag var så orolig över att det gick åt skogen denna gång också att hoppet inte var så högt när jag öppnade mailet med resultatet. Nu är jag lite mer motiverad i alla fall, så till den grad att jag ska gå iväg och läsa 150 sidor Don Quijote nu.

Yes! Woooohooooo =D


"Han betyder mer än min familj"

Helt galet :)

Tenta nästa vecka

Okej, nu har jag kollat igenom två gamla exempeltentor.

Skjut mig.


Kim tycker det är tråkigt att läsa blogginlägg utan bilder så här kommer en på Niklas som är lite rolig :)

RSS 2.0