Snart nytt år!

Imorgon ska det inhandlas dricka till nyårsafton innan jobbet. Det blir givetvis nyårsfest, ska till och med försöka ta lite kort då vilket inte händer så ofta :) Jag är på jävligt bra humör om ni undrar!! :) Refreshing.

Jag känner mig verkligen på topp! Jobbet går skitbra, jag trivs helt otroligt, jag har KUL i allmänhet, jag har underbara vänner som får mig att skratta, jag älskar min lägenhet!

Nu ser jag fram emot nyårsafton, och jag har en känsla av att det kommer bli görbra :)

Ska knåpa ihop en årssammanfattning så fort jag kan också. Ett sammandrag av 2009 som i stort sett varit det värsta året någonsin, förutom de sista tre månaderna ungefär som har varit de roligaste i mitt liv. Från djupaste bottnen upp på topp, det är inte dåligt det.

2010 here I come!!

Till min glädje

.. Så känner jag mig som en människa igen efter två dagars festande. Gårdagen på jobbet var inte kul, det kan jag säga. Desto trevligare blev det på kvällen när Kim, Erica, Daniel och jag käkade pizza hos mig. Fredagen bjöd på juldags-statt, vilket var roligt. Tanken var att jag skulle på statt i lördags också och se Rydell & Quick, så långt kom jag dock inte.

Nu blir det jobb till 20.45. Som tur är jobbar Erica och Daniel också :) Dagens lunch: spagetti och ketchup.

Juletider

Idag var jag uppe tidigt, började jobba 06.45. Vaknade 06.10. Panik. Väl på jobbet börjar jag med att logga in på fel anställningsnummer och börjar få in samtal angående bredbandstelefoni, what the fuck? tänker jag. Tills en dam ringer och ber mig logga in med mitt eget anställningsnummer istället för *glömt vad han hette* på en annan avdelning. När detta väl har rett ut sig så blir jag ombedd att, vrålhungrig, skriva slutprov för kundtjänst/beställning/faktura. Övertygad om att det gick åt skogen går jag efteråt och köper frukost... Efter rasten blir jag upplyst om att provet gick galant och att jag numera även sitter på dessa andra skills. Ouch. Just ja, nu har jag äntligen fått provanställning i 6 mån! Tack o tack :)

Gårdagen var otroligt tuff... Som jag misstänkte så slog allting till på begravningen, det var nog inte verkligt innan detta. Samtidigt var det otroligt fint, och vi fick ett fint avsked. Det är inte alla som får ha sina morföräldrar kvar så länge som jag, och jag är tacksam och för länge sedan övertygad om att man SKA ta vara på den dyrbara tiden man får. Den kommer inte igen.

Imorgon är det julafton, men julkänslan har dock inte riktigt infunnit sig än. Det gör den nog imorgon.

Laddar... laddar inför JULDAGEN! :)

Idag är jag glad :)

Idag när jag kom hem så såg jag det. På golvet. I ett vitt kuvert.

LÖNESPECIFIKATIONEN!!!!!

Humöret sänktes ju inte direkt av att jag fick över 2000 mer än vad jag trodde jag skulle få! Detta bör firas med en drink på statt på fredag. Det borde jag fan kunna få unna mig ;)

Idag har vi återigen haft kundtjänst-utbildning. Det är rörigt i mitt huvud, men det ska nog gå bra det med :) Ska ta mina första kundtjänstsamtal på onsdag. För imorgon har jag permission...




Morgondagen kommer bli hård.

And proud of it

Kimpa och jag sitter i mitt vardagsrum och har intagit den obligatoriska bakfyllematen. Donkan. Glor nu på tv och facebookar. Natten ägde, riktigt riktigt roligt. Och jag är stolt över oss ;)

Moahahahaha

Ser fram emot juldagen!!

XOXO

Snart lördag!!

Hehe, man återhämtar sig snabbt :) Traditioner ska ju faktiskt inte brytas så vi kör på statt på lördag som vanligt ;) Moahahaha

Har precis skrivit julkort i panik... eftersom man skulle skickat dem igår, men det får bli imorgon istället. Igår tog jag tag i julpyntandet som har dragit ut på tiden. Lyckades slå sönder en kruka på köpet.

Idag fick jag reda på att vi ska få kundtjänstutbildning, med start imorgon :) kuuuuul tycker jag. Då satsar de ju lite på en iaf. Idag började jag 06.45.. lagomt pigg, eller inte.

Over and out.

Ett snabbt inlägg.

Har inte varit motiverad till att blogga på ett tag nu. Mycket dels pga en stor förlust förra veckan, RIP Morfar. Men nu tänkte jag skriva ett snabbt inlägg.

Transcoms julfest på Wickan avklarades i fredags, tur att det bara är en gång om året. Och så behöver vi inte prata mer om detta, eller "kasta sten i glashus" som vi uttryckte oss på jobbet ;)

Jobbar i övrigt på som vanligt eftersom jag har fått förlängt på supporten och hoppas på att få stanna. Tiden får utvisa.

Nu ska jag ta och städa upp lite här hemma, så att man inte behöver skämmas senare. Inför vem?

Hmm :)

Party Night!





Snart kommer bruuudarna! :)


Ledig mitt i veckan!

Idag har jag haft en ledig dag. Har inte gjort ett skit, förutom suttit vid datorn i princip hela dagen :) Jag lyckades ta mig till stan och handla dock.

Imorgon och fredag blir det jobb igen. Lördag utgång, precis i vanlig ordning med andra ord ;)

Skulle ha behövt städa och tvätta idag känner jag... Men vafan. Kom ju hem ganska sent från kalas i Örebro igår kväll och tyckte jag kunde få softa idag :)

Over and out

RSS 2.0