Snöboll

Tidigare i eftermiddags var jag ute med mamma och handlade... allmänt trött när jag kom hem, men vad möter mig hemma om inte denna lilla godbit som inte vill springa på fleecen utan ligga och mysa under :) Han var så söt så jag blev på bra humör direkt :) Han är så liten ^^

image78

Bjuder på en bild på Sam också :) Han fick jättekonstig kroppsform på denna bild, jättelång hals =D Ser lite roligt ut :)

image79

Härligt varmt väder...

Och jag sitter inne och skriver uppsats :'( Ringde precis till Eric för att få lite tröst men då var han Niklas och Linnéa upptagna med att paddla kanot och sola. Fy fan vad taskiga... har kul när jag sitter inne och lider. Kan inte alla ha tråkigt tills jag är klar med uppsatsen?? ;) 

Öken

Det är rätt öken i min blogg för tillfället och har så varit i några veckor... Skriver på min uppsats, och har inte tid med något annat, varken livet eller bloggandet. Nu har jag jordens huvudvärk. Sitter och försöker skriva vidare på uppsatsen, men jag sitter fast. Försöker kolla på lite andra uppsatser för att få lite inspiration.

Är riktigt riktigt sugen på att bli med vovve, saknar det så. Min hundlängtan vart ju inte bättre efter igår när Clara och jag gick en långpromenad med Nellie (ont i fötterna ^^). Och ikväll var vi ute i stugan där det var en rottisvalp på besök, jag höll på att dö. Så himla übergullig, Bosse hette han :) Alla har hund utom jag, och jag är den som vill ha allra mest i heeeeeela världen! Orättvist.

Ofattbart

Fastnade inne på ett forum om Jesus och kristendom. Snälla människor, inse att ni är helt ute och cyklar! Läste precis en diskussion angående evolutionen, resultat=Gud skapade världen. Preventivmedel och abort är inte heller helt populärt. Jag går från att skratta till att bli arg. Nej, jag ska aldrig gifta mig, aldrig döpa mina barn. Möjligen att jag besöker en kyrka om det är begravning eller om jag är bjuden på bröllop. Men jag håller för öronen om någon pratar om jesus, välsignelse, helige ande osv. Jag får skavsår i öronen!

AAAAAAAAAAAAHHHHH!

Personlig almanacka :)

...Har jag beställt! :) Ganska dyr, men blir nog skitbra, en riktig dröm. Och jag kan inte leva utan en almanacka så då kan jag lika gärna kosta på den lite och få en som är lite mer personlig och rolig!

image77


min blir rosa, surprise surprise, med lite extra funktioner inuti utöver det vanliga =)

personligalmanacka.se
275:-

Frodo :)

Här kommer bilder på Frodo. Min lilla modell =D Ansträngde mig idag och kammade ut honom ordentligt och övade lite på att sitta på platta inför utställning. Han är så fin så.

image75

image76

Till Örebro

Om 10 min ska jag gå till bussen och sen åka till Örebro. Ska ha handledning... Har knappt kunnat sova inatt, B-uppsatsen gör mig råstressad. Det kommer ligga mycket ångest bakom den när den är klar. I lördags var jag irriterad på alla fuskländer som bara röstar på varandra i Eurovision. Innan eurovision var Eric och jag och såg Indiana Jones på bio, den var bra =) Och ännu bättre när man blir bjuden, hihi ^^ Nu måste jag gå.

Lack of sleep

När uppsatsen och opponeringen och omtentan är klar om 2 veckor. Då kanske jag kan få sova. Den veckan jag är ledig innan jag börjar jobba spenderas i sängen. Jag ska inte tänka på någonting intelligent på hela den veckan. Det blir en vecka utan problem, utan bekymmer, men med sömn och bara det jag känner för att göra. Och den som säger något annat kan köra upp något nånstans. Att jag över huvud taget fungerar för tillfället är tack vare koffein. Får se när jag har tid att sova, måste i alla fall upp kl 11 senast, efter 14 ska Eric och jag till IKEA och Marieberg.

Heartbreaks, semifinal 2 och uppsats

Idag har jag varit till Tina och marsvinen i nästan 4 timmar! Fan tiden bara flyger iväg. Underbart sött hus hade hon flyttat till. Verkligen en liten idyll som det så vackert kan kallas. Får hade hon på gården också, och tre små lamm. Ni som känner mig kan ju tänka er att jag var som ett barn i en godisaffär ;) Hundar, marsvin och lamm, allt på samma dag. Hihi, Tina sa dock att hon inte tyckte att det var någon större idé att ställa Snöboll i ras på SM. Dels har han en ganska tydlig tuggskada på ena sidan, och delvis har han för tunn päls med för få lockar. Så hur söt han än må vara så kanske det är bäst med klippt långhår trots allt :) Frodo verkade hon lite imponerad av, att pälsen var så bevarad trots att han inte har gått ensam. Dock verkar han ha tappat nacken (inte bokstavligt haha) vilket inte ser så himla snyggt ut. Det är synd för annars är han riktigt fin med vackra lockar. Men det får bli klippt för honom också. Så nu är mitt enda hopp för rasklassen Bison, hon ska kolla på honom nästa gång vi ses. Hoppas Sam låter bli att tugga på honom nu :P Men men, klippt långhår går också bra för min del, bara det är roligt ;)

Charlotte gick vidare som tur var. Hon var riktigt snygg och bäst bland kvällens bidrag helt klart. Nu blir det uppsats. JAG DRICKER KAFFE. KAFFE!

God natt

Nu ska jag strax sova. Nu har jag kommit lite längre på uppsatsen.

Liten text

Hoppas ni har bra syn ;)

Rix FM ;)

Nu tänkte jag dela med mig lite här :) Ikväll är jag riktigt seg i huvudet. Det började med detta;



Och efter att jag har fattat att det inte är Rix FM festival i Karlstad så händer detta;



Det är ju ofattbart :)

Uppesittarnatt?

Om man inte skulle ta en uppesittarnatt igen. Det funkar bäst :) Känner mig rätt pigg efter missbruk av cola. Clara och jag har återigen en givande nattlig diskussion, gött med en likasinnad ;) Vet inte om jag har skrivit det redan, men imorgon ska jag till Tina och hämta stamtavlor och se hennes nya hus. Tar även med Frodo och Snöboll. Ska höra om hon tycker att jag ska rulla Frodos päls, och isf visa hur man gör det. Och sen ska hon känna på Snöboll och se ifall han har en bra vikt, tycker han är lite tunn och liten. Men den kullen var iofs liten över huvud taget.

Bonde söker fru

...var det ikväll, och jag missade det!! :'( Faaaaan Hoppas det går en repris.

Strandcaféet och ännu mer muffins

Idag åt jag lunch med mamma på Strandcaféet, eller Strandkanten heter det väl nu tror jag. Grekisk sallad blev det =D Gött. Har nyss bakat ännu fler muffins, dom vart skitbra. Med kanel och äpple, mums mums. Köpte såna där stora hårdare former. Imorgon bär det av till Tina för att hämta stamtavlor och se hennes nya hus :) Hälsa på marsvinen också såklart. Ikväll tänkte jag se Pussycat Dolls, ifall det är nåt bra.


Eurovision, semifinal 1

Första semifinalen avklarad. Jag tyckte faktiskt Israel var bland dom bättre bidragen. Ryssland också såklart, dom hade slagit på stort. Så får vi se hur det går för Charlotte på torsdag :)

Nu blir det nog till att sitta uppe ett tag till och skriva, får som sagt knappt något gjort på dagarna. Imorgon blir det lunch med mamma. Ska äta nåt nyttigt för här hemma blir det ju aldrig någon riktig mat. Har inte råd att handla, så jag köper bara sånt som är skitbilligt nuförtiden. Quorn har jag råd att äta typ var tredje dag ;) Ibland suger det att vara fattig student..

Tvättdag

Åh fy fan vad trött jag var i förmiddags. Somnade ganska exakt 06:00 när Eric åkt till jobbet, och vaknade 10:40 när han kom hem på lunch. Så då gick jag upp och åt lunch, duschade, gick ner med tvätten i tvättstugan, sprang upp igen och kollade på Days! Så nu ska jag alldeles strax ner och ta ut kläder ur torkskåpet och hänga in nytt. Ska väl plugga lite också. Ikväll är det ju semifinal 1 i Eurovision. Det får man inte missa :) Skriver mer sen


Det börjar bli segt

Är inte speciellt trött, men skrivandet börjar kännas segt.. och läsandet. Har knåpat ihop 3 sidor under natten, fatta vad lång tid det tar... usch. Men jag har inte haft på tv:n en enda gång, jag vet faktiskt inte vart tiden har tagit vägen. Nu är det ljust ute och jag är fortfarande hyperaktiv. Har inte blinkat på en stund. När Eric vaknar om 45 min så ska jag ta över sängen tror jag. Om det går att sova? Men det tror jag :) Nu ska jag inte blogga mer på morgonen. Nu vet ni iaf att jag klarade det ;) Haha, wow liksom. God natt! ^^,

Coolt

Jag skriver hur snabbt som helst på datorn! Imponerande. Skriver skriver skriver. Och vet ni vad? Det börjar bli ljust ute! Jag är inte trött än =D Wieeeee

Fortfarande uppe

Om vi säger såhär... För tillfället ser jag INTE fram emot C-uppsatsen.

2 liter cola, uppsats och natt

Detta är helt sjukt. Jag har druckit 2 liter cola själv ikväll! Började vid sju och nu är den alldeles strax slut. Jag är helt hög på socker och koffein typ, detta är bra för min uppsats. Skriver för fullt här, ska sitta uppe och skriva tills jag somnar sittandes. Är ingen morgonmänniska och det blir inget gjort på dagarna. Detta blir bra. Nästa handledning är på måndag och då har jag bestämt att jag i princip ska vara klar så jag bara har finjusteringar kvar. Längtar tills detta är över, och jag har en heeeeel vecka ledigt innan jag börjar jobba, är det inte underbart så säg. Har även haft en givande msn-konversation med Clara ikväll, trevligt trevligt. Kom fram till mycket bra :)

Det skulle ju vara kul att vara vaken tills Eric går upp, vad förvånad han skulle bli :O Kanske lika bra, så får jag sängen för mig själv sen ;) Vi måste ha en bredare. Vi får se om jag orkar vara vaken till kvart över fem. 4 timmar kvar :S  Vi får se, det visar sig väl. Hej så länge

Söndag kväll

Sitter här och har ångest över uppsatsen. Damn damn damn. Men jag hinner nog, hoppas jag.

Ser fram emot sommaren, att få jobba och använda fritiden till det man vill. Kanske får jag tid att lära mig fotografera lite mer ordentligt? Kanske läsa någon bok som jag VILL läsa? T.ex alla böckerna om Arn. Vara ute mer istället för att bara sitta inne och uggla med all kurslitteratur. Hoppas på någon resa också så klart :)

Sam och Frodo vill döda varandra. Det är tacken för allt liksom. Byggde bara en stor bur i 2 dagar för att dom skulle få det bra allihopa, men visst. Tjura då om ni vill det. Jag ger inte upp för evigt :) Moahahaha


Här är det mys på g :) Dålig bild men skit i det, var ju inte direkt så man fick förbereda sig ;)


image71


Chokladmuffins

Idag har jag bakat igen, hade ju kvar en massa ingredienser sen igår så jag bestämde mig för att använda dem :) Chokladmuffins vart det, så jag tänkte åka hem till mamma och ge dom lite... det är kul att baka men man kan ju inte äta upp allt själv ;) haha

Jag har bytt fleecefiltar åt pojkarna också, så nu är allt rent och fint, får väl slänga de förra i tvättmaskinen imorgon. Borde ha några fler. Typ 3 ombyten, nu har jag bara 2.

Nu måste jag verkligen ta tag i uppsatsen en stund.

God kväll

Sitter här och övar mig på marsvinsfärger även fast jag har viktigare saker för tillfället som jag borde plugga på... Semiotik möjligtvis? Men detta är klart roligare :) Idag har det inte blivit B-uppsats för fem öre även fast det var planerat. Jag har dock badat alla marsvinen så det var ju bra att få det gjort, nu luktar dom gott igen :) Och så har jag tvättat deras fleecefiltar.

Ikväll har jag bakat blåbärsmuffins! =D Dom vart helt blåa så jag funderade på om jag över huvud taget skulle ha in dom i ugnen, men jag tänkte att har jag kommit så här långt så kan jag ju lika gärna fortsätta. Och dom vart goda! =D Det trodde jag aldrig. Men den blåa färgen berodde ju på att blåbären hade hunnit få tina lite, men nu vet jag ju det till nästa gång ;)

Nu är det mindre än en månad kvar till Where the action is i Stockholm!

Clinton och Obama gör så att jag inte kan blogga

Detta bygger min uppsats på. Vem är din favorit?


Innehållslös dag?

Det enda jag gjort idag är tvättat och funderat på att börja med uppsatsen lite mer seriöst. Lyckades dock inte med det sista. Tiden rinner iväg nu.

Bilder från dagen

image64
I Lunedet, grannarnas hund Melker. Han påminde så mycket om Ludde <3 Saknar honom

image65
Haha den till höger ser så härligt glad ut på något sätt :P

image66
Några eurasierhundar

image67
Åsnan Axel! =D

image69
Sanna :)

image70
Bryggan

Lunedet

Idag var Eric och jag i Lunedet. Började med att äta med familjen Andersson som nämner att det är hundutställning bortåt campingen (rasen eurasier). Så klart måste Eric och jag dit liksom :) Efter lunchen gick vi, och skulle ta vägen genom djurhagen (där hundar är strängt förbjudna). Mellan stugan och djurhagen dyker två små hundar upp (jack russell och någon blandras) och börjar hoppa på oss, jag försöker få dem att gå hem men helt plötsligt rusar dom iväg mot djurhagen. Vi var tvungna att skynda oss efter eftersom det faktiskt var oss dom följde efter först. Väl framme står en unge och stortjuter (med en ilsken mamma, en av hundarna hade "skrämt" ungen), alla andra föräldrar tittar surt på Eric och mig. En ändå trevlig norsk småbarnspappa kommer med den lille blandrasen i famnen och frågar om den är min. Jag säger nej men säger att jag kan ta den eftersom jag såg vart den kom ifrån. Eric fick leta upp jack russelln som sprang omkring vid getterna. Så fick vi gå tillbaka hela vägen och långt in till en liten stuga där allt var fördraget. Vi släppte ner hundarna och försökte gå men de följde bara efter oss ändå och var på väg att sticka igen tills jag röt till åt dom ;) Så jag vart tvungen att klampa in i stugan och ropa "HALLÅ?" ungefär. Där inne låg iaf en man i soffan och sov som fick komma ut och koppla hundarna. Söta var dom i alla fall :) Till sist kom vi i alla fall iväg till utställningen efter mycket om och men... Det var kul, himla söta hundar faktiskt. Köpte glass och tittade en stund, det är alltid kul. Har även varit till Sjöbacken idag och hälsat på mormor och morfar:)

Fleece

Nu har jag bytt från sågspån till fleece åt grisarna, gillar det redan bättre :)

Hos Frodo och Snöboll
image58

Hos Sam och Bison
image59

Ny bild på Frodo
image60

Ny bild på Sam, han fick dock sommarfrisyr igår så nu är han korthårig
image61

Bison, den luringen, ny bild
image62

Ny bild på Snöboll
image63

Wow

Det är ju helt underbart skönt ute, undrar hur länge det håller i sig. Eric kom hem på lunchen och då åkte vi till driven och köpte mat, sedan åkte vi till en parkering och åt ute. Gött :) Håller för tillfället på och storstädar, det är ju sågspån överallt, nu ska det bort! Ut med spån, in med fleece. Äntligen. Ska ut och gå med stavar med mamma senare, jag föreslog barkbanan. Hon har bott här hur länge som helst, och dessutom jättenära, men har aldrig gått/sprungit barkbanan. Hello? Men better late than never. Ska absolut försöka skriva någon rad på b-uppsatsen också, det är ju så jävla typiskt att det här vädret kommer när man egentligen inte har tid att ta vara på det. Man får ta sig tid.

Grillning med tjejerna, och grattis Bison 2 mån :)

Snöboll blev ju faktiskt grattad i bloggen på sin 2månadersdag, så nu blir Bison också det även fast jag är en halvtimme sen :S Det var den 9 maj och nu är det ju faktiskt 10 ;)

Kom precis hem från Clara där vi grillade. Phuong och jag var kvar lite längre än Kim och Sara eftersom Kim ska jobba imorgon, eller idag rättare sagt och skulle upp tidigt. Sara blev hämtad av sin karl ;) Kvällen var mysig. Och jag vet ju i alla fall att en person har lärt sig något nytt: Nämligen Clara som blev upplyst om att man blir solbränd även genom glasrutor. Man blir aldrig fullärd liksom :P Haha

Snälla Phuong skjutsade mig hem, och nu är jag för trött för att skriva mer. God natt =)

Vad marsvinen gör när man inte är hemma! ;)


Varmt!!

Ge mig en balkong!

Nu är jag trött också=/ ska väl sova, upp tidigt och se reprisen av Days. Det får jag inte missa. Äntligen börjar det ju hända något.

Imorgon ska jag grilla med Kim, Clara, Phuong och Sara. Hemma hos Clara blir det, trevligt att göra något annat med tjejorna än att festa, det blir ingen alkohol för mig på länge nu kan jag säga. Antagligen inte under uppsatsskrivandet. Usch, trött på det.

Det skulle vara kul att gå på bio... Ska fråga Eric imorgon om han har lust att bjuda mig :) Han jobbar i och för sig på lördag=/ hmm.. vi får se. Jag är fattig.

Duktig idag

Idag har jag gjort många nyttiga saker. Jag har åkt in till Örebro och haft opponering, vilket gick bra. Jag har haft handledning för uppsatsen vilket var givande (dvs jag vet numera VAD jag ska skriva om). Därefter gick jag till universitetsbiblioteket och fixade lånekort (nej, jag har inte gjort det förrän nu). Lånade tre böcker som jag ska ha till uppsatsen och lärde mig dessutom att litteratursöka! ;) Är jag duktig eller vad?

Grillning imorgon alltså, Clara och Phuong har redan tackat ja (eller egentligen bara Phuong eftersom det ursprungligen var Claras idé, jag tar bara åt mig äran). Borde ringa till Kim och Nina nu, så det ska jag göra. Efter att jag har ätit för jag är galet hungrig! AAAAAHHH!!!


Jobbigt

Varför är allt så jobbigt jämt... det är precis som att allting bara går emot en. Jag kommer inte på någon konstruktiv kritik alls typ till opponeringen imorgon, det är liksom aslänge sen vi gjorde de här arbetena, hur ska jag komma ihåg allt? Dessutom har jag varken valt teori eller ämne till b-uppsatsen som vi började med denna vecka. Aldrig får man tag i någon som kan hjälpa heller. Vad gör lärarna egentligen?

Jag var i alla fall ut till Lunedet med Eric och marsvinen (som gillade att få vara ute och äta gräs). Eric åkte ut med sin bror och pappa med båten så jag satt med "svärmor" och drack ett glas vin i solnedgången. Ibland måste man ta sig tid till sånt också och inte bara sitta hemma med böckerna. Ska väl lägga mig snart, måste bara hitta på någonting som jag kan säga imorgon. Hoppas jag har pengar på busskortet.

Just ja, grillning på fredag tjejor? Clara och jag fick denna idé :)

Underbart väder!

Men jag sitter inne och pluggar :'( Har i princip gjort klart min enkätuppgift, nu behövs bara en pilotundersökning. Har försökt börja så smått med b-uppsatsen, ligger säkerligen rejält efter, hoppas på handledning denna vecka. Måste även förbereda opponeringen på en slutuppgift från delkurs 2, som är imorgon! Panik. Men jag ska ändå försöka åka ut till Lunedet med grisarna ikväll, de har nämligen fått en ny hage. Jag kan ju plugga där ute liksom. Måste ta till vara på vädret också :)




Plugg

Plugga plugga plugga

Kims fest :)

Kim hade verkligen lyckats bra med sin fest, som var i lördags. Halv sex skulle vi vara där, jag blev dock 10 min försenad eftersom jag glömde en massa grejer, men det gjorde nog inget. Fint folk kommer ju för sent:) Vi skulle vara tidiga så vi hade tid att äta utan att stressa. Trerätters bjöds det på, jordgubbspanacottan (stavning?) var helt uuuuunderbar <3 Maten med men you know me och efterrätter ;) Presenter fick hon också såklart, Idolspelet av oss och lite diverse annat av de andra, fina grejer i alla fall.  Såklart tappar Kim en porslinssked som hon fick i golvet så den gick sönder, men vem är förvånad egentligen? Jaa, vi minglade väl runt osv. Halv tolv-tolv åkte vi till statt, resten är historia ;) Har lite svårt att minnas vissa grejer, och det har inte enbart med alkoholen att göra ifall ni trodde det. För när jag kom så slog jag huvudet i handfatet hårt så in-i-h*lvete så jag typ svimmade av en stund. Nu har jag jordens bula i pannan. Är man bäst så är man. Har inte så mycket minnen efter det, vaknade dock levande nästa morgon med festkläderna fortfarande på ;) Usch, hur lyckas man. Huvudvärk! Nu blire lite plugg för min del.

God kväll

Jag har ju känt mig piggare än vad jag gör idag, måste jag säga. Det blir en resumé av Kims fest imorgon.


Mina sötnosar <3


Heldag i Örebro och systemet med Kim

9.35 imorse åkte Phuong och jag iväg till Örebro för att shoppa. Hittade inga kläder! Tur att jag har lite nytt sen förra gången jag var i Örebro tills imorgon. Men! Jag hittade ett par skor =D Skor piggar ALLTID upp. Jag fick dom av mig själv som tröst inför den kommande tentan som för övrigt med största sannolikhet gick åt skogen.

image57

så här ser de ut, från Din Sko's hemsida

Vid tjugo över ett (efter fika på Bara Vara) så skulle jag ta bussen till universitetet och skriva tenta. Då kom Alan och mötte upp Phuong, så det var ju kul att hälsa på honom också ;) Tentan gick dåligt. Finns inget mer att säga om den. När jag kom hem gick jag och Kimpa till systemet, och handlade lite inför morgondagen!

Dagens citat
Phuong:
Såg du vilken snygg brevbärare?! (precis utanför Gina Tricot, högt och tydligt)
Jag: Vadå? Menar du tjejen där framme?:O
Phuong: Nej den där killen inne på Gina!
Jag: (tittar bakåt mot Gina) Menar du han som går precis (1 m) bakom oss?

Hahahahahhaha!

Och sen något insiktsfullt:

Alkis på bussen: "Det är bara det man tycker om som man blir skicklig på, det man inte tycker om blir man inte skicklig på. Jag tycker om att fiska."


Hallå där ute

Varför kommenterar ni inte när ni läser min blogg? Skriv en rad! :) Detta riktas till alla förutom trogna läsaren Phuong ;) Och Kimpa såklart. Och jag vet att dom inte är de enda som läser, det ni^^

Tårta hos Kim

Kom precis hem från Kim, som bjöd mig på tårta=D Finns det något bättre än tårta? Kanske, men inte mycket. Så nu har jag ätit tårta och gått en promenad med mamma istället för att plugga. Tack för omtentor!

isossssso8oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkdk Detta är en hälsning från Bison ;)


Mys

Här kommer en bild på mig och en av mina ögonstenar, Snöboll

image56

Ursäkta dålig kvalitet, men ville inte ta med blixt rakt i ögonen på lillen <3

Grattis Kim!

Idag fyller Kimpa 20 år! =D Grattis till henne. Systemet nästa. Jag har redan sms-sjungit för henne, tänkte ringa ikväll så jag inte ringer mitt i ett kalas. Hihi, vi har köpt en jättebra present tycker jag =) En till Nina också, får ju inte glömma henne bara för att hon inte ska ha någon fest, men hon har bara fyllt 19:) Nu blir det plugg för hela slanten eller vad det är man säger.

RSS 2.0