=)

Kommer aldrig på några bra rubriker.

Idag har jag varit på Uniflex igen, och imorgon blir det ams IGEN. Kanske är bra att ha en jobbcoach så man inte tappar motivationen :) Det blir även fika imorgon med Phuong och Kim eventuellt. Gött :)

Har även hunnit med en promenad med Linnea idag innan hon började jobba, trevligt!

Har varit till tippen med sopsäckar. Vad man hinner med mycket när man går upp tidigt egentligen :P Veckohandling prickades också av.

Vet ni vad? På två månader så har jag köpt godis (förutom en rem på marknad) EN GÅNG! Och tyckte inte ens det var speciellt gott (??!!). Jag kan stolt meddela att mitt sockerberoende är borta =D Och tro mig, ni som inte vet, det innebär en ren avgiftning med allt vad det innebär. Byter ut några måltider per dag mot Nutrilett och äter sen typ sallader eller andra nyttigheter. And my god, det hjälper ju! ;) Detta måste ju helt klart bidra till mitt goda humör, eller hur? Att man känner sig lättare och "renare"? Det var länge sen jag kände mig såhär motiverad, nu ska det fortsätta bli skillnad!

Natti :)

Väntar på Kimpa :)

Vi ska till Red Brick ikväll och kolla på Viktor och co :)
Hade lite halvtråkigt för en stund sen så tog lite egobilder. Blev avslöjad av Kim som hörde kamerans klick-ljud i bakgrunden i telefonen, "tar du bilder på dig själv när vi pratar?",

"....nej?..."

Japp avslöjad som ego.

Well well, en vinflaska väntar på oss i kylen. Men var lugna, det är väldigt svagt vitt vin. Vi tar det lugnt ikväll, dessutom måste ju en stor stark få plats senare också ;)

Ni bara MÅSTE börja kolla på True Blood om ni inte har förstått det än =D

 

Busted!




Svar på kommentar :)

Givetvis har jag inte glömt hunden ;) Men för att kunna skaffa den så måste jag ju ha jobb och bil först, det var så jag menade :)

Nu är det paus i Idol, sitter här och hoppas hoppas hoppas på att Jon går vidare! Kimpa och jag försökte nyss sola men sedelväxlaren var trasig så det blev inget med det. På lördag ska vi på Red Brick och lyssna på metal. Eller vad de nu kallar det, Viktors band :)

Återgår till Idol-tittandet!

Life is good

Min positiva period håller i sig! Arbetsförmedlingen och Uniflex avklarat för dagen, och jag har "en riktigt bra känsla" - som Idol-Jon säger ;) Intervju nästa tisdag! Det hade nog inte kunnat gå så mycket bättre för ett första möte, nu är det bara att hoppas att det dyker upp något snart.

Min arbetsförmedlare var hur bra som helst, och sa att mina meriter knappt kunde se bättre ut (speciellt arbetslivserfarenheten). Jag fick placera mig själv på en skala hur jag ser på mina chanser att få ett jobb inom kort. Satte mig som en 8:a med motiveringen att det ju faktiskt inte finns så många jobb men att annars ska det inte vara något problem. Var också noga med att understryka min positiva syn på livet och att fem veckor som arbetslös räcker gott och väl, och att nu vill jag ha ett jobb!

Detta uttalande ledde till att hon pushade på att jag skulle gå raka vägen till Uniflex och presentera mig där också. Sagt och gjort, presenterade mig för varenda människa som fanns på plats på deras kontor (även en jobbcoach). Så det lutar väl åt att jag väljer Uniflex som jobbcoach nu när jag redan har varit där och sett att det var bra. Fick ju som sagt även en intervju inbokad nästa vecka. Är nog bra att ha dem som coach när man ändå söker jobb via dem... Då får de ju en chans att lära känna en lite mer och inte bara gå på intervjun (kan ju hända att man är nervös vid det tillfället;)).

De tyckte för övrigt att det var JÄTTEBRA att man kom och presenterade sig irl så att säga, så att man inte bara är ett "papper".

Det ska nog ganska mycket till för att dra ner mitt relativt nyvunna goda humör! :) Kanske är det för att jag har haft tillräckligt med tid till att lära känna mig själv och fundera över vad jag vill med livet? Att inte ha behövt ha en massa krav på mig själv? Det är gött. Ett jobb och en liten bil och jag är komplett.


Lite bilder

Har ju dessvärre inte installerat photoshop på datorn än, så vill inte lägga upp för mycket bilder innan de är redigerade... Men några kan jag väl bjuda på från dagen.

 

Klicka på bilderna


Ut i hösten

Nu bär det av ut i höstvädret med Kim och kameran... Förhoppningsvis kan man väl knäppa nån fin höstbild att visa senare.

Helgen har jag spenderat i min ensamhet. Igår kollade jag på Changeling och Twilight. Båda filmerna rekommenderas starkt, speciellt Twilight som var en helt underbart vacker film på så många sätt.

And away

Fredagkväll

Kollade på Idol med mamma till att börja med. Tycker det är hög nivå på de sökande i år! Kommer nog bli en väldigt bra säsong, and you all know who I'm voting for ;)

Väl hemma igen så blev jag upplyst av min gode vän Clara att Dirty Dancing gick ikväll. Det är ju inte utan att man önskar att man hette Baby... Sjukt bra film, och man blir lika kär i Johnny som Baby blir :)

Alla mina "barn" är matade för kvällen. Ni skulle bara veta hur "närande" (jag vet att jag låter som en tönt;)) det är för min själ att dämpa belysningen åt dem för kvällen, byta vatten i alla vattenflaskor och dela ut vitkålen och morötterna. Efter att jag har fyllt på nytt hö så sätter jag mig bara ner på sängen och lyssnar. Jag är stolt över dem, att det faktiskt är tack vare mig som mina djur lever ett bra liv. Lugnet på kvällen när man bara lyssnar på deras tysta tuggande är ovärderligt. Uppskatta det lilla heter det väl.

Jag har ju som de flesta vet numera även möss. Helt underbara och mycket sociala djur. De blir också ompysslade till kvällningen eftersom det är då de är som mest aktiva. Vatten byts i skålen och sädesblandning samt torrfoder för hund läggs in till dem. Ibland får de lite extra av sådant som man själv äter. Linnea döpte en till Bianca, och en har jag döpt till Mouse av bara farten... Phuong hittade på ett namn till den tredje i lördags, men av förklarliga skäl så minns jag inte namnet ;) Remind me!

Night


:)

Ikväll har jag varit BIK-fan :) De vann med 6-2 mot Örebro, gött. 4169 personer befann sig i Nobelhallen, inte illa. Lite kul att det var så många Örebro-huliganer (eller vad fan det nu heter) med. Således var det ju också många poliser på plats, med kravallhjälmar. Så stökigt blev det dock inte. Däremot kallt på vägen hem!

Meningslöst inlägg kanske, men kommer inte på nåt mer att skriva om.

Min dag i bilder












Idol-Jon! Vilken skön snubbe, kolla leendet


Hahaha :)

Kanske ska förtydliga efter Linneas kommentar till inlägget nedan att det var marsvinen som ägnade sig åt en högljudd parning och inte undertecknad ;)


Handy(wo)man

Har spenderat hela dagen med att måla massa möbler! Blev görbra om jag får säga det själv. Ni skulle bara veta hur händig jag har blivit på sistone, det är helt otroligt.

Just nu kollar jag på IDOL, sen har jag massa burar att ta itu med, städning behövs. Inatt var det en extremt högljudd parning på g, vilket ledde mig till att förbannad utvisa tre tokiga grisar till hallen. Sedan kunde jag sova gott ;)

Nej, off I go!


Today

Linnea och jag var till Stråhallen och spelade badminton idag. Det var vi och drygt 20 karlar i hallen. Men när vi väl kom igång så gick det bra, och man tog ju i mycket mer än vad man funderade över under tiden. Det blir garanterat fler gånger.

Har också hunnit med att sola med Kim, nya veckorutinen. Jag är alltså inte längre helt kritvit, vilket ju givetvis känns bra. Imorgon blir det lunch med mina "kollegor" på sommarjobbet. Har sökt ännu ett jobb idag, hoppas på napp.











Jag kan nog inte förlåta dig.


Ayo Technology

Alltså... jag har precis fattat vad den handlar om. Poletten har trillat ner så att säga.
Detta efter att ha gått och sjungit på den i veckor. Well :)


It's been a month now...

Ägnar dagen åt att riva ut allt ur garderoben för att sedan sortera ut allt som jag inte använder och vika/hänga upp resten. Konstigt nog så har ca 75 % av alla kläder jag äger blivit för små, de har väl krympt (ähum...). Men nu snackar vi kläder som inhandlades för år och dar sedan. Mitt nya liv har numera börjat och kanske kan jag inom en överskådligt framtid få på mig en del "gamla" kläder igen. Har hittat mycket som jag skulle vilja börja använda igen :)

På lördag bär det av på utställning igen, i Örsundsbro. Två helger i rad blev det nu.

Senare idag ska jag komma iväg ut till Sara och köpa hö, samt höra med P om hon fortfarande känner för fika eller vadsomhelst ^^

Hello there

Har sökt ännu ett jobb efter att ha fått svar från företaget i fråga att de ville ha min jobbansökan överhuvudtaget. Nu gäller det att hålla tummarna. Har t.o.m bifogat foto på mig själv i de senaste ansökningarna med förhoppningen att det ska förstärka min trevlighetsbild. Det räckte med en vecka som arbetslös tyckte jag, usch vad tråkigt. Men jag har ju faktiskt hållit mig relativt sysselsatt. Tack och lov att jag tog mitt förnuft till fånga och faktiskt vågade ta ett studieuppehåll. Nu VILL jag jobba, ge mig ett jobb!

Idag var det krångel med comhem igen... Varken hemtelefonen eller internet fungerade. Igår kväll fungerade inte tv:n. Som tur var ringde mamma till min mobil, och gav förslag på att jag skulle ringa till kundtjänst och fråga. Det lät ju som en bra idé tills jag insåg att jag ju för tusan inte har något att kontakta dem MED. Förutom mobilen som jag knappt har pengar på. Så det slutade med att mamma fick ringa från jobbet och be dem "sätta igång" internet och telefonen igen, som av någon anledning var satta till 8 (?) september. Så nu funkar allting igen som tur är. Man blir ju handikappad utan internet alltså...

RSS 2.0