Nu är Let's dance avgjort...

Och vinnaren är....

image38

Matte och Carin!!
Sverige, jag skiter i hur ni röstar, det finns bara en vinnare och det var inte personen som vann ikväll.
Kunde inte Tony åtminstone ha vunnit?
Jag tänker glömma denna kväll ; )

Missat bussen, box och bilder

Idag missade jag bussen och missade därmed chansen att ta mig till opponeringen i Örebro. (Förlåt förlåt förlåt)
Så jävla smart och bra jobbat, men det har nog ordnat sig ändå. Hoppas bara att jag kan få mina kommentarer från läraren via mail så jag slipper åka till Örebro enbart för att hämta dom imorgon. Får se vad hon svarar imorgon.

Har boxats med Kim ikväll, kul som vanligt : ) Synd bara att Kim är så svag ; ) Kan ju inte ta i allt jag vill you know. Imorgon blir det combat! Yaaay =D

Dessutom har jag fått massa bilder av Kim idag. Så har suttit hela kvällen och kollat bilden från den gamla goda tiden som det numera heter ; ) Man saknar det ju helt klart, vad var bekymmer? ^^ Det är ju tur att man är snygg också, annars hade ju bilderna varit pinsamma : ) Eller? Haha

Blir nog gym på fredag också eftersom det blir fest och statt på lördag. Får för dåligt samvete annars. Och om någon har några tusen till övers så kan jag gärna ta dom, på tal om annat. Jag är fattig! Och nästa vecka går mitt träningskort ut, på fredag ska jag bleka håret och shoppa lite, dessutom hyra, mat, diverse räkningar och busskort. Allt detta fördelat på ca 5000 (har dock redan lånat 2000 av dessa). Oh my god.

Jag ska sova nu, fick fruktansvärt ont i huvudet ; )

Opponering imorgon

Börjar inte förrän 13 så måste alltså inte åka förrän 11.35 =D vilket betyder att jag kan sova till typ 10 om jag vill! Om jag inte ska se reprisen av Våra bästa år :S Dilemma dilemma

I helgen ska jag inte ägna en sekund åt medie- och kommunikationsvetenskap, det kan jag lova. På måndag börjar dock nästa delkurs. Så det blir inte långledigt direkt.

Underbart nytt combat-pass. Hur nöjd som helst, och när man har lärt sig "koreografin" kommer det vara ännu roligare!

Kvart över två

.. är min slutuppgift klar och jag vill både skratta och gråta! Jag känner mig helt hög. Tack coca cola! Om 4 timmar ska jag vakna. Så god natt.

Nya tag

Har haft en liten paus i pluggandet, men nu har jag laddat upp med cola (koffein! eftersom jag inte dricker kaffe) och popcorn. Så nu blir det att ge järnet eftersom det ska lämnas in imorgon.  Tog en promenad med mamma så nu orkar jag nog sätta igång igen : )

Imorgon blir det nytt combat pass, så det blir ju kul, har verkligen tröttnat på det förra nu. Men snart går mitt träningskort ut :'( Måste försöka ha råd med ett nytt.

Fan

Lika bra att hoppa av då.

Fortfarande 3 sidor kvar. Min slutuppgift i MKV B kommer bestå av så jäkla mycket skitsnack att det kommer bli pinsamt. Men men, så länge jag får ihop nåt att lämna in så kan jag ju alltid göra om senare.

Fuck.

Yaay! :)

Den 12 april beger jag mig på utställning i Julita! :) Inget marsvin ska med, utan jag ska bara se hur det funkar och dessutom ska Sam och Frodos uppfödare ställa ut 3 grisar. Det var alltså hon som undrade om jag ville med. Om jag vill! ;) Dessutom så frågade hon om jag inte var intresserad av några bebisar till!! Oh my god.. dumma. Det här kan inte sluta bra ;) Om jag åker dit lär jag väl inte åka hem ensam såklart ^^ Det skulle såklart vara jättekul... Men har jag plats? Måste fundera ut nåt bra. Om jag kunde komma på nåt bra bygge, en bokhyllebur till exempel. Eller liknande.

Jag har för övrigt bara skrivit två av fem sidor till slutuppgiften, och den ska vara klar imorgon!!!!!


Pälsutveckling

image35

Sam (uppåt) och Frodo (nedåt) snart 4 månader!

image36

Som ni ser är Sam lite lockigare och aningen mörkare i färgen.
Lite skillnad mot hur de såg ut i annonsen jag såg i slutet av december ; )

image37

Ny granne

Då ser det ut som att vi får en ny granne om x antal månader, i form av en Tim : ) Eric och jag följde med och kollade på lägenheten, och den var klart fräschare än vad jag trodde innan. Den passar nog honom, så kan han stå där i sin lilla kokvrå och laga mat på den minimala spisen :P Hihihi ^^

Om en stund ska jag ge mig ut på en promenad med mamma. Skulle ha pluggat hela dagen, men har istället suttit vid datorn och spanat efter marsvinshonor. Inte för att jag kan skaffa fler för tillfället direkt, men man vet ju aldrig! ^^ Moahaha

Auf wiedersehen

Nu ska jag sova!

Orkar inte plugga mer, men nu har jag i alla fall fått ihop en sida till slutuppgiften.
5 more to go! ; )

Blev ingen promenad idag, vart hallonremmar istället. Men imorgon blir det combat minsann. Och imorgon ska Tim komma och kolla på lägenheten bredvid oss. Jag är också lite nyfiken på hur den ser ut, fast mest nyfiken är jag allt på 3:an under oss =D Nej nu ska jag inte babbla mer.
Sov gott

image34

Hittade en söt bild

image33
Bjuder på lite Freja, Simon och Mercedez idag (som dom heter i 2900 happiness iaf)
Jag är tokig i denna serie! TV3 visar den inte längre i Tv, men den finns på tv3.se
Varför har inte fler fått upp ögonen för den här serien??

Skitbra kampanjpris =D

Igår var mamma och jag som sagt till Ceveds och skulle kolla på stavar (jag tänkte dessutom kolla på en stegräknare). Så får vi reda på att dom har ett kampanjpaket med stavar (ord 349:-), pedometer (ord 299:-) och en dvd-skiva m.m (ord 100:-), för (faktiskt) otroliga 349 kronor! Shit, det var jag bara tvungen att köpa : ) Vilket mamma också gjorde eftersom detta paket inte skilde sig så mycket i pris jämfört med de andra stavarna. Glada och nöjda var vi i alla fall när vi åkte hem.

Så här ungefär såg stavarna ut

image31

Och stegräknaren

image32

Från silva.se

Ben & Jerrys

Om man ändå hade.... mmmmmmmm

image30

100 gånger aj

Ont i magen :'(  Jag skulle aldrig ha övergivit mina mini-p :'( Skulle bara se om dom hade nånting att göra med att det är svårt att gå ner i vikt. Men nu räcker det, detta har jag inte saknat. När jag äter dom slipper jag detta helvete för det mesta ; ) Haha

Så,

I love mini-p !


Battle of Rock, 25 April. Köp biljetter!

image29

Smash my amp - Foto taget av undertecknad ; )

Battle of Rock 2008 - Wictoria Karlskoga - 25 april!
Smash my amp 
(www.myspace.com/smashmyamp) 
Thyreos
(www.myspace.com/thyreos)
Explosive Explosives (www.myspace.com/explosiveexplosives)
The Durango Riot (www.myspace.com/thedurangoriot)

Inom kort har jag biljetter att sälja.

Det går helt enkelt inte...

..att göra den här uppgiften!!!! Jag har inte läst all litteratur ens. Jag skriver en slutuppgift i MKV B och har valt att analysera ett uppslag ur systembolagets broschyr om myter kring alkohol. Jag har kommit så långt att jag har valt teorier (socialsemiotik och diskursanalys) men man måste ju hela tiden ange källor. Alltså måste man ha läst litteraturen. Jäpp.. det går bra detta. Funderar på att skriva hela arbetet och sedan leta upp källor ^^ Tack och lov för Orlas avhandling som åtminstone är lite mer konkret än Fairclough. Och dessutom på svenska, jag fattar knappt universitetsengelska alltså. Längtar tills nästa delkurs.

Combat ikväll.. orka. Ska iväg till Ceveds med mamma om en stund. Ska kolla på stavar och stegräknare. Hon måste börja träna upp sina fötter och jag tänkte göra henne sällskap :P

Ikväll blir det fan 2900 Happiness och lite Jens-Erik alltså. Och tänk att Clara tyckte han var snygg också :O Första gången i historien som Clara och jag har enats om en killes snygghet tror jag ; ) Om hon inte menade Jan-Erik och sa fel namn, det gjorde hon säkert ; ) Hahahahaha

Hej så länge!

Aj aj aj

Ont i magen som bara attan

Ikväll var mamma och jag till Örebro och hämtade Ludde som numera får plats i en liten låda. Vad konstigt det är.. Usch. Men nu är han hemma igen i alla fall, var inget kul att ena stunden ha en levande vovve och nästa stund lämna honom ej levande på kliniken, utan förvarning. Nu känns det på nåt vis bättre.

Ikväll börjar 100 höjdare igen, vilket såklart ska kollas på. Men sedan blir det nog sängen, har inte mått bra idag och gick upp tidigt utan att ha sovit typ alls.

image28

Dagen efter finalen

Det är ju knäppt att det ska vara jury i melodifestivalen egentligen. Men i år är jag glad för att den fanns så att Charlotte vann och inte Sanna. Visst, svenska folket borde få bestämma, men när nu så många verkar vara så korkade att de vill skicka Sanna och en tråkig ballad till Belgrad så är jag glad att det gick som det gick. Man får bara en chans och låten måste vara bra första gången man hör den. Eller är det bara jag som tycker det är trist med alla länder som har ballader i Eurovision? Det räcker med Storbritannien och Irland. Och Charlotte är fan glammig och jäkligt snygg också. Med en låt som duger bra. Visst hade jag hoppats på Rongedal, men man kan inte få allt i världen : ) Och jag säger TACK GODE GUD (som personen i fråga skulle ha sagt) för att Carola inte gick vidare. Detta kan jag leva på ett tag. För är det någon som jag är trött på så är det Carola, och jag hoppas att Sverige skonas från henne en stund nu. Tack och Halleluja.

Kan man inte skicka Björn till Eurovision?






Charlotte Perelli till Belgrad

Så vann Charlotte och ska till Belgrad. Höll ju på Christer och Rongedal litegrann men Charlotte blir nog bra. Det var ju inte helt fel senast hon deltog i Eurovision :P Kvällens största vinnare var dock Phuongs nya stora, lilla kärlek Björn som ägde som vanligt =D Killen är ju störtskön. Men Phuong har tyvärr paxat honom, fast jag har ju min Eric redan såklart ; ) Så Phuong, det är grönt.

Eric och jag har nyss varit ute på nattpromenad typ. Det var lite drag här utanför konstigt nog. Vi hittade diverse olika ölburkar, och hörde ganska mycket folk där i dimman.

På måndag ska mamma och jag åka och hämta älskade Ludde i Örebro... Han har kommit tillbaka från Falun nu. 2,5 vecka tog det alltså ungefär, och nu får vi hämta älsklingen i en urna. Har haft så mycket att göra med skolan att det ibland känns som att man inte får den tid man vill till att bara vara ledsen och sakna honom. Men varje kväll innan jag somnar så tänker jag en stund på honom och allt han har varit med om och allt vi har gjort. Börjar så smått kunna le när jag tänker tillbaka, men det övergår ganska snabbt till ledsamhet igen. Måste hinna med att vara ledsen också och sörja sin vän. En kul grej är dock att jag köpte en pudelbok dagen efter Ludde dog, och i den står det massor om Luddes far- och morföräldrar och hur viktiga dom var för aveln och massor om vad dom hade vunnit osv. Så Ludden härstammar från kändisar ^^ Så klart.


God Natt!


image27

Mamma och Ludde i Lunedet (Hon är inte så arg som hon ser ut ;) )



Frodo som student

image26

Frodo vill skicka en hälsning och lite nostalgi till fjolårets studenter, och speciellt till E3 2007 på Bregårdsskolan : ) Snart har det gått ett år sen vi tog studenten. Jag undrar vad alla har gjort sen dess?

Nej inte Danny :'(

Jag ville att Tina skulle åka ut ! Hoppas Tony vinner nu. Det är inget kul att kolla längre när inte Matte är med, han skulle ha vunnit. Men men...

Idag har vi fått en sovrumsdörr så jag äntligen kan få sova! Vi har ju så olika tider, och jag måste ha helt mörkt och tyst när jag ska sova och det har inte varit lätt förrän nu, men nu blir det ändring : ) Ska försöka få bättre sömnrutin nu, för som det är för tillfället så sover jag länge vissa dagar vilket gör att jag knappt sover nånting dom dagarna som jag måste upp tidigt. Jag måste verkligen ha 8 timmars sömn för att vara helt utvilad. Igår fick jag för övrigt bekräftelse på att socker är som en drog! Nu fick ni lite onödig info om mina sömnrutiner (som Eric så snällt nyss påpekade att ingen antagligen bryr sig om ;) )

Imorgon är det melodifestival på schemat. Jag säger som Gert Fylking: Christer till Belgrad! Så jäkla cool. Alternativt Rongedal.

Mina nya skor! <3

image23

image24



Me like. Så himla snygga. Rosa. 299 kronor på Din Sko =D

Paus i Let's dance

Idag åkte Phuong och jag och hälsade på Clara i Karlstad. Dom tvingade mig att köpa ett par skor! :O haha ;) Fast om jag ska vara ärlig så kände jag verkligen att om jag vore ett par skor... så skulle jag vara DE skorna <3 Helt underbara, vilket jag också är! =D Rosa, svart och grått, vad mer behöver man? 80's edition var det, på Din Sko. Bild kommer sen.

Nu sitter jag och kollar på let's dance.. inget kul längre när Matte inte är med :'( Dumma program...

Trötter

Nu ska jag sova tidigt för en gångs skull, hoppas jag kan somna bara. Imorgon bär det iväg till öret 08.35. Idag har jag tränat box, en ny favorit ;)

Längtar tills det är helg.. fast jag har iofs min slutuppgift i MKV B att göra. Ska försöka bli klar med den så snabbt som möjligt så man kan ha lite ledig tid till påsk och bara ta det lugnt! Anna och jag överlevde seminariet om socialsemiotik idag. Fattar inte hur vi lyckades, mindre förberedd har jag nog nästan aldrig varit ;) Haha

God natt!

Björn!

Björn, du äger :)


Smash my amp

Inte bästa inspelningen, inte bästa ljudet, men ändå Smash my amp <3 ;)


Jag blir galen

Jag blir galen

Sören Bregendal - Take the fall

Det ska vara ett danskt "ö" men vet inte hur man gör ett sånt :S Hursomhelst så håller jag på att lyssna sönder denna låt också. Och ja, jag är kär i 2900 happiness. Sören spelar Simon i serien =D Jag smälter


Julie - Moment's bliss

Håller på att lyssna sönder!




Profilbild

Nu ska det finnas en profilbild på mig :)

Badning etc avklarat

Frodo

image21

Sam

image22

Vad dum jag är

Jag skrev ju att dom var marsvin i rubriken ^^

Marsvinens roliga baddag ; )

Idag står badning, föning, kamning och klippning på schemat för mina små barn :) Frodo är avklarad och nu återstår "bara" monstret Sam, någonting säger mig att det inte kommer vara lika enkelt som med Frodo. Sam är lite mer bestämd kan man säga. Men men, det måste göras för nu luktar dom skunk. Eller inte Frodo längre, för nu luktar han samma som mitt hår =D Vi använder samma shampoo såklart. Sen så får dom gurka som belöning och det tycker dom ju om =) Haha bilder kommer snart

Kanske ska tillägga att de inte är människobarn utan marsvinsbarn om nån inte visste det ;) så det inte blir några missförstånd ^^

Ledig fredagkväll

Ikväll har jag tagit ledigt har jag bestämt. Har pluggat så jäkla mycket den senaste veckan att jag förtjänar lite softartid. Men imorgon sätter det igång igen med en massa att läsa tills på måndag. Om någon tror att MKV är helt slappt så har ni helt fel... Visst, många har det väl tuffare men ändå ; )

Ikväll blir det let's dance som alla andra fredagar, heja matte, karl-petter och danny =D Kan inte bestämma mig ^^
Jag borde inte köpa godis men det är ju så gott... Får tänka på saken ; )

See ya later alligator

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ÄNTLIGEN KLAR!!!

Woohoo!

Bad Day

Har fortfarande knappt kommit igång med pluggandet, och analysuppgiften ska lämnas in imorgon :'( Blir ingen sömn inatt alltså, var tvungen att avboka combaten dessutom : ( Ska fråga Kim om hon vill träna imorgon också. hoppas hoppas. Har varit på en promenad till Kronhallen nyss, i det fina vädret, det är faktiskt riktigt varmt. Det är ju helt sjukt för igår var det ju snö! Men jag klagar såklart inte på solen. Fast jag börjar få aningar om hur varmt det kommer bli i lägenheten till sommaren. Redan nu är det hur varmt som helst på dagen när solen ligger på. Vi har fläkten på här : )

Hörrni :)

Kan ni inte kommentera lite mer? pleeeease =D

plugga plugga plugga
flitig är man

Jens Erik

2900 Happiness alltså. Det är nåt visst men Jens Erik Von Bech (Pelle Hvenegaard) ; ) Hursomhelst så ser jag alltid fram emot de nya avsnitten varje vecka. Han har någon viss charm, jag vet bara inte vad.

image19

Och sen när jag sitter här och filosoferar så smått kring hur det kommer sluta för invånarna i Hellerup så inser jag... Jens Erik är ju PELLE ERÖVRAREN! My God
image20


Emo+de smalare dagarna ;)

image18

Blev inget mer inlägg igår kväll

Nej det blev det inte för jag pluggade tills jag nästan somnade och då orkade jag inte skriva mer ; ) Inte mycket klokare blev man heller för den delen, men idag ska jag sätta igång med analysuppgiften (hög tid eftersom den ska vara inlämnad på fredag!)

Men innan jag sätter igång med pluggandet så är det Våra bästa år som gäller, har inte sett det på typ en vecka. Jag slår vad om att inget har hänt ändå. De har säkert fortfarande inte fattat att Marlena är the Salem Stalker. Ingen i Salem verkar vara speciellt intelligent. Speciellt inte Belle. Helt blåst.

See you later

Föreläsning, Combat och inget plugg

Idag var jag på föreläsning i Örebro, så nu är jag trött eftersom jag gick upp klockan sju. Försov mig en halvtimme så var tvungen att stressa :S Föreläsningen var rätt intressant för en gångs skull, och mkt kände man igen sedan tidigare så lite hängde jag allt med, tro det eller ej ; ) När jag kom hem vid klockan två så skulle jag råplugga hela dagen men så var ju TV:n inom synhåll. Simpsons och Våra värsta år fick min uppmärksamhet istället. Fem i åtta var jag dock hurtig och var iväg på combat med Kim, har varit lite dåligt med träning de senaste två veckorna, men nu blir det ändring!

Nu ska jag försöka plugga.. och om jag kommer in i det så fortsätter jag tills jag somnar sittande typ, måste ta vara på tillfällena. Blir antagligen fler inlägg senare (som det brukar bli när jag undviker kurslitteraturen).

Hej så länge!

Nya utseendet :)

Tack till Phuong som har fixat till min blogg så att den känns lite mer "jag" ! =D

Nu är den fin ^^,

<3

50 questions survey

Jag tänkte svara på en survey, enbart för att slippa plugga! =D


1. Do you think you can get through it without answering "I don't know"?
Yes

2. Are you involved with anyone?
Yes <3

3. Where do you wish you were right now?
På något varmt ställe bekymmersfritt ställe

4. What should you be doing right now?
Jag borde plugga

5. Does sex mean love?
Nej, det kan göra det. Men det betyder inte det helt uppenbart.

6. What do you believe is the meaning of life?
Det vet jag inte än

7. Are you a bad influence?
Nej det tror jag inte

8. Who has had the most influence on you (good or bad)?
De som står mig närmast

9. Night out or night in?
Det beror på : ) Night out med tjejerna funkar alltid ; )

10. Single forever with a great family or no family and your soul mate?
Får nog ta soul mate men vill inte välja

11. What is your favorite game?
Mario Bro's om vi snackar tv-spel

12. Your favorite book?
Harry Potter utan tvekan

13. Do you know how to change a tire?
Öh nej

14. What item could you not go without during the day?
Dator!

15. Would you share a drink with a stranger?
Om denne är trevlig

16. Who was the last person you visited in the hospital?
Min morbror Anders

17. In the past week have you gotten kissed?
Japp

18. Have you ever lied about something important to your boyfriend/girlfriend?
Nej inget viktigt

19. Would you rather be in a long relatinoship or mess around?
Långt förhållande

20. How long ago did you hug someone?
Några timmar sen

22. Have you ever thrown shoes on a telephone wire?
Va?

23. Do you ever fantasize about any of your ex's?
Absolut, definitivt aldrig-i-helvete-i-livet, menat NEJ

24. What does the last text message in your inbox say?
"Tror inte det, jag får inte igång min skärm:("

25. Need to get something off your chest?
Nix

26. How do you feel about your life right now?
Leder det nånstans? Vad är meningen med det? vad ska jag göra med det?

27. How many times have you been pulled over by the police?
En gång

28. What kind of car do you drive?
Volvo, inte min.

29. What characteristic do you despise the most?
likgiltighet

30. Ever get so drunk you don't remember what you did?
Ja tyvärr

31. Have you ever been caught doing something you weren't supposed to?
Inte vad jag kan komma på

33. Do you talk dirty to people?
Ja alltid ; ) Speciellt till Phuong ; ) *skojar såklart*

34. Do you think you can make it on a "Moment of Truth?"
Vet inte vad det är

35. Anyone upset you lately?
Ja, veterinären i tisdags

36. Last person you talked to on the phone?
Erics mamma

37. Can you easily tell if someone's fake?
Tror det

38. If your last ex said he/she hates you, what would you say?
Jag hatar dig också  (hahaha)

39. Do you think your dumb?
Ja faktiskt

40. What could be done to make things better for you?
Säg vad jag ska göra

41. Do you care about someone at the moment?
Absolut

42. How's your heart?
Ganska krossat efter denna vecka

43. Ever kiss someone with a name starting with a K?
Nej

44. First time you kissed the last person you kissed?
Dec, 04

45. Can you keep a secret?
Ja

46. Are you happy with your living arrangements?
Ja så gott som

47. Do you have trust issues?
Nej

48. Is it easier to forgive or forget?
Att förlåta

49. Would you live with someone without marrying them?
Ja minsann ; )

50. Who are 8 people of the opposite sex that you can talk to?
Eric, Martin and that's that

20-årsfest

Igår hade Clara och jag fest hos mig. Det var kul men så fort vi kom till statt så kände jag bara för att sova. Var bara där knappt en timme typ :S snacka om torr ;) Kände verkligen av att veckan hade varit lång... Dessutom var jag så gott som nykter.. iaf som jag kände mig. Någon som däremot inte var nykter var Kim ^^ Haha så rolig

Jag fick en bok med samtal från tjuvlyssnat.se och det gillar ju jag :) Och så fick jag isformer (konstiga sådana), mina kompisar är bevisat snuskungar, en toarulle med skitroliga skämt (get it?) och en stor marabouchoklad med nonstop =D brabra !

Idag måste jag plugga... Får ta tag i mitt studerande snart.. det går dåligt!

Mysig fredagskväll

Mamma har precis gått hem efter en let's dance kvällen. Vin, ost, melon, ananas och lite polly gör susen ; ) Förutom let's dance så hann vi även med att kolla på lite bilder från när Johan och jag var små och dessutom bilder på Ludden <3 Mamma var orolig för hur det skulle kännas imorgon (idag) när han inte kommer och väcker henne som han alltid brukar göra på lördagar. Blä, vad jobbigt det är. Känns så länge sen men det var ju i tisdags.

I min pudelbok (som jag var tvungen att köpa) så står det dock, angående när hunden dör, "Hunden har varit din följeslagare och förtrogna i många år, så du har din fulla rätt att sörja din vän. Att mista en hund är som att mista en kär familjemedlem. Det är naturligt att sörja pudeln som under en förhoppningsvis lång tid varit till glädje och sällskap."

Ibland känner jag mig nästan töntig som är så ledsen, men som ni ser så har man rätt till det ; ) Vidare står det att "Med tiden bleknar sorgen och de ljusa minnena tar överhand". Hoppas jag kommer dit snart, vill ju inte vara ledsen när jag tänker på Ludde. Kanske både ledsen och glad, fast det är jag nog utan att tänka på det.

Idag var jag på systemet för första gången (kanske redan har nämnt det?)

Luddeluddeluddeluddeluddeluddeluddeluddeluddeluddeluddeluddeludde <3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0