En tisdag

Jag har tyvärr inte bilderna från Silja Line här hemma för tillfället så de bilderna får vänta till en annan gång. Vi åkte till Helsingfors i helgen förresten. Det var roligt.

Men för tillfället infinner sig en jävligt jobbig känsla av hopplöshet. Snart är "sommaren" slut, pluggandet börjar igen, jag är inte nöjd med mig själv, och ingenting händer. Blä. Tur att jag bor med Eric, annars skulle det inte hända någonting alls här. Då skulle jag väl städa ihjäl mig ;) Det blir lite Smash my amp- spelningar i helgen, i Kristinehamn och Lindesberg tror jag. Ska inte glömma kameran denna gång som jag gjorde på SM (min dumma fan).

Nej nu blir det lite städning här. Tvätta fönster kanske?

SM 2008

Oj vad kul och intressant det var =D Bara synd att mina grisar inte var med, men det får vi ta igen en annan gång. Fick se mängder med vackra marsvin. Elsas alpaca blev Bästa Klippta Långhår 3, vilket var väldigt bra för att vara första gången och med hela 11 andra marsvin i klassen. Ett marsvin från Tina vart även BIS2 om jag inte minns fel så det var ju också jätteroligt. Såklart vart Jens otroligt häftiga alpaca svensk mästare. Det är nog det häftigaste marsvinet jag någonsin sett. Men dum som jag var så glömde jag både kameran och mobilen hemma (!!) så inga  kort blev det:'(

Nu har jag fått ännu mer smak för detta


Erics födelsedag :)

Nu är klockan snart 01:00 och det har alltså blivit den 12 juli= Erics födelsedag. Han fyller systemet så att säga :)

Min uppgift imorgon (idag) är att baka tårtor =D Vi blir ju några stycken minst sagt, om alla kommer.

Nu ska jag sova, kanske skriver mer imorgon. På söndag bär det av till Eskilstuna och SM, mycket intressant. Tyvärr kommer jag till största delen bara kunna se finalerna, kanske några bedömningar. Vi får se vad dagen bjuder på :) 

God natt!

RSS 2.0