Clara demonstrerar hur korggungan ska anv?ndas

Clara demonstrerar hur korggungan ska anv?ndas

Brytdag

Idag var det brytdag i skolan... Vilket inte betyder så mycket "plugga på det du ligger efter i" utan det har fått en ny betydelse i form av "gunga i en häftig korggunga som man hittade nere vid Näset" =D Hur kul som helst. Fast man måste nog testa det för att förstå ; )

Men fan... finns det ingen billig weekendresa eller nåt? ....

Ikväll blire combat.

Jag <3 vädret

Underbart väder : ) äntligen lite solsken... och typ 20 grader redan i mars, helt otroligt. Har ska i alla fall inte klagas =D Idag har Kim och jag varit på Arena Reklam och fixat lite med våra studenttröjor som vi ska sälja.. så nu känns det i alla fall som att man har lite bättre koll. Dessutom har nästan hela klassen skrivit upp sig som intresserade än så länge. Affärerna blomstrar ; )

Snälla studenten skynda dig för jag orkar inte med en viss lärare vars namn innehåller 4 bokstäver som dessutom blir samma namn baklänges. Ingen nämnd. Hela klassen kommer snart gå in i väggen. Blääääää

Ikväll ska Kim och jag på spinning... känner inte direkt för det eftersom jag inte har sovit nånting inatt. Men det är hur bra träning som helst och det behövs verkligen.

Tjohej !

Neverstore

Så jäkla bra!!! Helt klockrena.

Men usch vad trött jag är.. Wickan var bra, men inget går upp mot statt. Statt forever liksom ; ) Hahahahaha

Det här blir en kort blogg för nu ska jag gå upp på övervåningen och vara lite social ^^

Midwinter

Trött eller megatrött?

Så jäkla trött alltså! Imorgon bär det av till stan med mor. Göra stan på 3 min you know. Karlskoga är en stoooor stad. Ärligt talat så är det faktiskt någon slags agility uppvisning som kanske är kul att se, vad vet jag.

Magnus och Helena har precis visat sina bilder från Paris. Så himla romantiskt att han friade i Eiffeltornet alltså : )

Midwinter

Fredag

Nu sitter jag i datasalen med Kimpa och Phuong.. Det är så typiskt att lärarna inte kommer till lektionen när man väl är där liksom ;) haha men jag kunde iaf passa på att skriva in närvaro för förra veckan när jag inte var där... fast det vet ju inte de, de håller ju inte koll på nåt. Jobbigt med dubbelpass i spanska sen. Men gött med fredag !

Ikväll kommer Magnus och Helena. Imorgon ska vi på Wickan och se Neverstore. Ikväll ska jag träna combat med Kim : ) Nu måste jag sticka för nu kommer en hel drös med fölk in i datasalen.


Midwinter

Prov i marknadsföring

Idag hade vi marknadsföringsprov.. Fan vad segt, läste igenom kapitlena typ 3 gånger igår kväll så jag kände mig ju inte sååå jäkla bra förberedd. Men men, det gick nog bra iaf. Förra provet gjorde ju det... Är lite nervös nu för jag måste verkligen komma upp i rätt snitt för att komma in på det programmet jag har tänkt mig. Det blir väl till att plugga vidare direkt trots allt. Dumt bara att skjuta upp det när man vet ungefär vad man vill göra, och dessutom inte har något jobb. Man kan ju alltid hoppa av om det inte funkar ;) Haha positivt. Snart har jag uppkörning, fast datumet är hemligt (ifall jag kuggar)... Vilket jag antagligen kommer göra ;)

På fredag blir det utgång till Wickan, för att se Neverstore och Violent by Design (forna Bullit vad jag förstår). Yes.

Midwinter

Uppskrivningen !

Yes yes yes! Fan vad gött att jag fick godkänt, nu behöver jag aldrig mer läsa i den där förbannade teoriboken eller sitta vid datorn och svara på tråkiga frågor!! Moahahahaha 61 poäng fick jag dessutom =D

Nu är jag helt förvirrad över om jag verkligen vill läsa vidare på universitetet direkt.. eller ska jag jobba? tänk om jag inte får något jobb då? Det kanske är bra att vänta och få mer "livserfarenhet"... vad vet jag...

Jag vill ha en vovve!!!! Jag vill ha en border collie så jag kan börja träna agility... det ser kul ut :) Jag var inne på en hemsida förut och kollade lite på en organisation som räddar hundar som har blivit övergivna från Irland. När man ser bilderna på de där hundarna så skulle det kännas så himla hjärtlöst att köpa en hund från en kennel när det faktiskt finns valpar som hotas av avlivning :( aja...jag kan ju inte skaffa hund nu i alla fall =/

Midwinter

Måndag (...)

Måndagar är ju alltid lika roliga verkligen. Att se Anna förgyllde dessutom dagen också, varför har man helger för egentligen? Bläääääää nej jag kan inte ens låtsas. Ni hade förstått om ni också var tvungna att se Anna varenda dag som min klass... Marknadsföring, affärsjuridik och juridik... nej hennes ämnen är inte så jävla roliga som hon verkar tro. På lunchrasten så roade jag och mina kompisar oss med att åka bil till Prix och köpa godis. Jag förbannar den som uppfann godiset. Haha !

Nu sitter jag och lyssnar på låtarna från melodifestivalen :) Fattar inte att jag inte har tröttnat än! Men rätt låt vann hursomhelst. Han är cool Ola Salo. Nej nu blir det till att plugga spanska och konjunktiv. Får ju inte göra Dávid besviken liksom.

Midwinter

Min nya blogg !

Bort med det gamla och in med det nya! Melody Club ägde för övrigt statt igår kan jag säga.. synd bara att man höll på att bli ihjältrampad... aj aj aj =/ Men okej, idag ska jag inte lägga ner så mycket tid på detta, utan jag ska faktiskt gå och krama på min älskling <3 stackarn ;)


Midwinter

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0