Another Galaxy

Japp, ikväll har Another Galaxy sin premiärspelning på statt! Detta är ett nybildat band vars medlemmar är Eric, Niklas, Tim och Amanda. Det jag har hört av låtarna är riktigt bra, så tror nog att spelningen blir görbra, hoppas det kommer massa folk och tittar/lyssnar också :) vid 19 kommer Linnea och Ida hit, Kim antar jag också kommer även fast jag inte har fått svar än ;) Sedan drar vi till statt tillsammans. Själv ska jag agera fotograf under kvällen om jag inte glömmer kameran.

Lite tråkigt också: I torsdags dog Erics mormor Eivor precis en månad efter morfar Evert. Kommer sakna båda två, RIP.

I övrigt så är det görvarmt i lägenheten, marsvinen har fått en fläkt och isklampar så de inte behöver dö av värmeslag. Dock mår mina porslinsblommor otroligt bra! Har kommit stora knoppar i många av dem nu, så jag väntar spänt på resultat =D Även tomaterna och basilikan växer och frodas på balkongen. Fick ju tyvärr slänga två stora fina blommor nyss eftersom de blev invaderade av löss... Räddade solrosen och basilikan (som stod i samma hylla) genom att spraya (dränka) dem i såpvatten.

Nej nu ska mina barn ha mat hör jag, och mamma kommer snart på visit så det är bäst jag slutar här.

Ha en trevlig lördagkväll!

Bilder från Studenten! :)


Linnea och Niklas :)


Glada gänget - balåskådarna :) Linn, Phuong, Eric och Clara


Niklas och Linnea =D


Här ser man min käre bror om man tittar noga ;) Mitt i smeten


Brorsan och kusinen :)


I min familj har vi en tendens att blunda på varenda bild ;)


Johan :)


Johan och mamma :)


Hahaha :)



Bilder från Stockholm!


Söt gris på skansen ;)


Björnmamma med tre bebisar :)


Lemurer


Babianer


Saltvattensfiskar


...Fy fan...


Mums!


7-dagars älgbebis :)


Gråsäl


Hotellet


Går ut på balkongen...

...för att ta ordentlig hand om alla växter, och får se...

LUS-INVASION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tillbaka

Har inte haft tid att blogga nu på ett tag. Snart kommer nog dock en bildbomb dyka upp eftersom mycket bilder har tagits på sistone. Har ju inte visat bilder från mammas och min minisemester i Stockholm. Sedan hade vi studentbalen med snyggaste paret Niklas och Linnea :) Och inte minst så tog dessa två och lillebrorsan Johan studenten här i dagarna, vilket jag givetvis har en massa bilder ifrån. Man blir ju nästan lite rörd över att återuppleva den här dagen (studenten alltså).

Har bara en vecka "ledigt" kvar nu innan jag börjar jobba, vilket jag kommer göra hela sommaren sen. C-uppsatsen ska fixas i sommar också. Känner verkligen absolut inte för att återgå till skolan igen i höst... Jag skulle ge allt för att få jobba istället. Ett jobb som man inte tar med sig hem... dvs, när man går hem för dagen så är det privatlivet som gäller och inget annat. Inte som det är med studierna= även om du inte pluggar just för tillfället så går du ändå och tänker på det och oroar dig. Nu blev ju detta inlägget lite tråkigt... 
 
Jaja, nu blir det sängen i alla fall... Om det nu går att sova, låg nämligen kvar i sängen och kollade på Rasmus på luffen till långt efter lunch idag eftersom Eric kopplade in tv:n i sovrummet igår. Räckte med att se regnet utanför så hade man inte så bråttom upp, jag slår vad om att det blir en kanonsommar så fort jag börjar jobba!

Snacka om positiv ;)

Äntligen är det över...

C-uppsatsopponeringen är över... Vi fick underkänt men jag känner mig så lättad. Var nog redo för mentalvård där ett tag ;) Det var ju inte det roligaste man har varit med om att sitta där och bli "förlöjligad" inför en massa människor, men det är smällar man får ta. Kände mig rätt avstängd ändå. Nu känns allt mycket bättre! Vi får ha sommaren på oss att fixa detta, det är ju trots allt en intressant uppsats i grunden, allt blev bara så fel i slutet.

På torsdag åker Eric till Riga och stackars jag är ensam tills på lördag =/ Fredagen får i alla fall ägnas åt förberedelser inför utställningen i Valbo på lördag. Är det sant att jag kan börja leva mitt liv igen? (go to hell c-uppsats). Tråkigt att vara ensam hemma... Hoppas det blir fint väder så man kan vara ute lite i alla fall.

Någon dag måste vi åka till Marieberg också och handla studentgrejer och så måste jag ha nån ny klänning till studentfesten också :) Hoppas årets studenter får en lika fin dag som vi hade. Senaste rapporten från Ayia Napa är att Johan och hans kompisar, istället för en vanlig taxi, tog limousin dit de skulle äta (!). Jaja, man ska väl passa på :)

RSS 2.0