Trött!

Värst vad upptagen man vart så fort man blev tjänsteman ;) Haha, jag ska skärpa mig med bloggandet inom kort. Imorgon spelar Smash my amp på statt så då ska jag ju såklart dit. Får försöka sova några timmar efter jobbet så jag orkar gå dit. Är ju inte ledig på torsdag. Jag har även drabbats av jordens längsta förkylning. Tack för nässpray. Nu ska jag sova. God natt.

Hej igen :)

Jag är tillbaka från Stockholm men har varit för upptagen för att blogga... Det kommer bilder och en liten berättelse om WTAI senare :) Fick precis reda på att jag fick G på både uppsatsen och tentan! Gött att ha det avklarat. Hade ju trott lite på VG på uppsatsen... Men vem bryr sig så länge det är godkänt =D Wiiiiiiieeeee. Nu måste jag sova en stund.

Dagen började bra, med ytterligare bevis för det jag alltid har sagt :) Eller åtminstone några år. Men hursomhelst, förvånande? Inte ett dugg. Ni fattar ni som fattar ;)


WTAI

Hejdå allihopa :) Halv elva åker vi till Södertälje och imorgon blir det Where the action is i Stockholm för hela slanten =D Kommer hem på söndag. Vi som åker är: Jag, Eric, Niklas, Linnéa, Tim, Millan, Sanna och Sabina.



Regnbågar och åska

Nu börjar det snart regna. Det mullrar för fullt ute och blåser, och så har jag två regnbågar utanför fönstret :) Fint


Förlovade i 3 år :)

Idag har Eric och jag varit förlovade i tre år =D Dock är jag sjuk, så det var inte lika roligt =/ Men har ändå orkat med en tur till Tiina som fick bleka mitt hår. Nästa gång blir det nog färgning...håret ramlar snart av. Köpte gårdagens jordgubbar för 20 kronor, hoppas dom är bra. Förresten, SHIT vad bra Jenna Jamesons bok är! (Att älska som en porrstjärna). Jag kan knappt slita mig.

Shopping

Idag har jag inhandlat följande... :)

         

Intressant, intressant. Jag litar på Blondinbellas omdöme om att dessa är bra ;)


Klänning från Lindex. Hellång! Ska sparas till Magnus och Helenas bröllop i augusti som har temat "sommarkväll", tyckte denna kunde passa.

Ett år sedan

Bjuder på bilder från min student och studentbal <3


Trötta, smått berusade och varmt! ;)


På Borggården med skumpa :)

Freedom

Veckan som gått var sista skolveckan. Nu är jag fri i en vecka :) Uppsatsen blev klar i tid, och opponeringen gick skitbra. Var så underbart att få så bra kritik på något som man verkligen har lagt ner mycket tid på. Min haka var typ ända nere i golvet när examinatorn kommenterade min uppsats. Stolt :) Nu ska den bara revideras lite smått. Igår skrev jag även den förbannade omtentan om metod, hoppas jag klarade mig. Men vi får se. Nu har det gått ett helt år, och jag är fan stolt över mig själv för att jag har tagit mig igenom ett år av universitetsstudier direkt efter gymnasiet. Till hösten blir det antagligen litteraturvetenskap. I veckan var jag även och kollade på studenterna när de anlände till balen med mamma och Kimpa. Kim och jag vart nästan lite smått tårögda måste jag säga ;) Nostalgi i hög grad. Själva studenten missade jag tyvärr eftersom jag hade opponering i Örebro, men jag såg någon enstaka vagn där i alla fall. När jag kom hem från Örebro kom mamma och jag på att Håkan (min hyresvärd) och hans Linda skulle gifta sig om en kvart. Så vi åkte genom stan och såg en massa folk på väg till kyrkan, så vi parkerade och gick och satte oss på en bänk precis vid ingången. Vi trodde att dom redan var där inne men efter några minuter kommer en jättefin gammal bil med paret, och shit vilken vacker klänning hon hade. Värsta marängen, och han hade en jättespeciell rock med något mönster. Verkligen skitfina, och tro det eller ej, så vart jag nästan tårögd här också! Hoppas inte Clara läser detta för då förstörs min bröllopshatar-image ;) Haha. Jag förtydligar att det var klänningen som gjorde stunden.


Nu ska jag kolla igenom min uppsats, och sen sova! God natt :)


Saknar<3

Jag har fortfarande inte accepterat att älskade Ludde är borta för alltid. Det har blivit alldeles för tomt. Saknar dig massor grabben <3

image80

Ser ut att bli fint

Det ser ut att bli fint idag =D Kanske kanske kanske kan jag ta en promenad sen? :) Jag har inte lagt mig än, sitter fortfarande och pluggar. Lika bra att få det gjort nu när jag ändå är igång. Är inte mycket kvar alls nu. Lite mer att skriva, sen bara formen och läsa igenom såklart. Jag är LAGOMT stel kan jag säga, axlarna gör skitont.

Uppsatsen

Mycket tjat om denna uppsats. Jag skriver alltså B-uppsats i medie- och kommunikationsvetenskap. Och det börjar bli väldigt tröttsamt. Men imorgon (eller idag rättare sagt) blir jag äntligen klar! Visst det blir troligen rest sen men skit samma :) Det är inte samma press. Här är titeln:

"Barack Obama och Hillary Clinton, presidentvalet 2008 - En semiotisk analys av två reklamfilmer från valkampanjerna."

Nu är det bara denna vecka kvar! Wiiiieeeee!

RSS 2.0