Dagens jakt

Gav verkligen utdelning! :) Först såg vi en räv och ett älgkadaver, sen utspelade sig följande:

Johan: "Haha titta det ser ut som ett vildsvin!"
Stannar bilen och riktar helljusen mot "stenen". Magkänslan säger att det inte är en sten, så vi glor men ingenting rör sig. Till slut vänder sig ett huvud mot oss, stenen visar sig alltså vara ett arsle tillhörande en stor galt! Detta var inte vid ett utfodringsställe kan tilläggas, utan det var precis utanför Nina i Granbergsdal. Riktigt häftigt att se en stor vildsvinsgalt på så kort avstånd, ca 7 meter, och dessutom se den springa!


SVINkul ;)


Har också hunnit med hockey i Nobelhallen ikväll. Helt sjukt spännande. Bofors låg under hela matchen mot Troja/Ljungby och det såg länge ut som att det skulle sluta med 0-2. I början av sista perioden höjs hoppet då det blir 1-2. Med 1 minut och 45 sekunder kvar av matchen tar Bofors ut målvakten och kvitterar (2-2) och matchen slutar med 4-2!! Hur osannolikt är det inte, 3 mål på i princip en och en halv minut?! Besökarna låg på lite drygt 2000 denna gång. Hockey är en mycket testosteronfylld sport, det kunde man utläsa ganska väl idag på isen.


But we like it ;)

Kommentarer
Postat av: Tova

Haha, praetorii som är lättskött! Jag har en del ovanligt, och lite vanligt :P Det är inte så många som blommat hos mig än, men har just nu knopp i australis, buotii och wallichii. Blommar hos mig just nu gör praetorii och multiflora SV 406. Kan rekommendera att åka på Nordiska Trädgårdar i Stockholm i vår, där har de en massa ovanliga hoyor. Eller bli medlem på hoyaliv.se, ett forum för oss hoyatokar. :) Kram!

2009-10-23 @ 00:37:29
URL: http://technotova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0